Joniškyje vaikinai sučiupo senutės plėšiką

  • Teksto dydis:

Joniškyje vietiniai jaunuoliai sulaikė senutę apiplėšusį jaunuolį ir perdavė jį policijai.

Ketvirtadienio vidurdienį Upytės gatvėje, prie parduotuvės, buvo apiplėšta 82 metų vietos gyventoja. Plėšikas, parvertęs senolę ant žemės, išplėšė iš jos rankų rankinę ir pasišalino. Nukentėjusioji neteko rankinės, joje buvusių pinigų ir kitų smulkių daiktų.

Pasak policijos pranešimo, išgirdęs moters pagalbos šauksmą vienas joniškietis, būdamas savo gyvenamojo namo balkone, nedelsiant šią žinią perdavė policijai. Į nukentėjusiosios klyksmą "laikykit vagį", iškart atsiliepė ir du jauni vaikinai, tuo metu buvę prie parduotuvės. Nedvejodami jie pasileido paskui jau nubėgantį vagį.

Pakeliui radę vagies išmėtytas nuolaidų korteles, jie iškart jas grąžino nukentėjusiai, bet supratę, kad dar ne viską sugrąžino nelaimėlei, nuskubėjo nusikaltėlį persekioti toliau. Geradariai ilgai neužtruko - netrukus moters skriaudikas jau buvo jų ir policijos rankose.

Pas bėglį rasta apie 30 litų ir kiti daiktai. 29 metų Joniškio miesto gyventojas D.V. buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Nusikaltimo metu jis buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir galimai nuo medikamentų. D. V. policijai žinomas - ne kartą baustas už girto pasirodymą viešoje vietoje, taip pat buvo sulaikytas neblaivus prie motociklo ir automobilio vairo.

Joniškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Policija dėkoja nusikaltimą padėjusiems išaiškinti neabejingiems joniškiečiams ir artimiausiu metu paskatins juos dovanomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
saunuoliai vaikinai kad daugiau tokiu butu .o tam banditeliui tai snuki isdauzyt ir tai butu per maza
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių