Jonavos policininkai sulaikė narkotikų turėjusius asmenis

Antradienį Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė moterį ir vyrą, pas kuriuos buvo rasta narkotikų, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Apie 21.50 val. kelyje Kaunas-Ukmergė-Daugpilis, Ilgabradų kaimo, Jonavos rajono ribose, buvo sustabdytas automobilis „VW Golf“, kurį vairavo Utenos gyventoja J.G., gimusi 1989 metais. Su moterimi važiavo Utenos gyventoja Ž.L., gimusi 1974 metais.

Apžiūros metu rankinėje, priklausančioje Ž.L. buvo rastas plastikinis maišelis, kuriame buvo apie 30 gramų baltos spalvos miltelių, kaip įtariama, amfetamino, ir plastikinis maišelis su 5 gramais augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių.

Apie 23.20 val., Jonavoje, Panerių gatvėje esančio namo laiptinėje buvo sulaikytas Kupiškio rajono gyventojas A.M., gimęs 1991 metais, pas kurį apžiūros metu rūbų kišenėje rastas plastikinis maišelis, kuriame buvo apie 15 gramų baltos spalvos miltelių, kaip įtariama, amfetamino, ir plastikinis maišelis su 3 gramais augalinės kilmės medžiagos,kaip įtariama, kanapių.

Utenos gyventoja Ž.L. anksčiau teista už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, Kupiškio gyventojas A.M. anksčiau teistas už kūno sužalojimą.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
kituose miestuose nera tokiu taksistu???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių