Įžūlios plėšikų porelės išpuoliai atvedė į teisiamųjų suolą

Kauno miesto Centro policijos komisariatas teismui perdavė ikiteisminio tyrimo medžiagą dėl sunkių plėšimų, kuriuos šių metų sausio mėnesį per 10 dienų įvykdė du asmenys – 41 metų vyras S. Z. ir 22-ejų metų moteris A. M..

Grasindami peiliu ir panaudoję fizinį smurtą jie apiplėšinėjo nepilnamečius ir suaugusius žmones miesto centre bei Aleksote. Įtariamieji iš nukentėjusiųjų grobdavo kuprines, rankines, jose esančius daiktus, pinigus, mobiliojo ryšio telefonus, grotuvus.

Įtariamųjų porelė sausio 31-ąją įvykdė dar vieną įžūlų apiplėšimą. Tą dieną jie, apsiginklavę peiliu ir kirviu, apiplėšė ir sužalojo vieno namo šeimininką. Nukentėjusysis pabėgo per langą. Tą pačią dieną pareigūnai sulaikė S. Z, vėliau buvo sulaikyta ir jo bendrininkė.

Įtariamiesiems teismas paskyrė kardomąją priemonę suėmimą. Įtariamasis vyriškis policijai yra žinomas, daug kartų teistas ir iš įkalinimo įstaigos paskutinį kartą į laisvę buvo paleistas vos prieš mėnesį laiko. Moteris neteista.

Iki šių metų rugsėjo 1 dienos Centro policijos komisariate užregistruoti 29 plėšimai, tai yra devyniais mažiau nei per tą patį laikotarpį 2011 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

būtų

būtų portretas
apiplėšinėją žaliakalnyje ar šilainiuose,nepakliūtų,nes policija sureaguotų tik po 13 parų.

idomu

 idomu portretas
o kodel nera tu zuliku foto ? ka jie sventieji kokie , kai tokius vyrukus kur girti tik sikinika apverte tai visam grazume parode , o cia vykde plesimus ir nieko ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių