Įtariamas jauno marijampoliečio žudikas suimamas trims mėnesiams

Marijampolės teismas pirmadienį trims mėnesiams leido suimti jaunuolio nužudymo byloje įtariamą 18-metį.

Teismas taip pat sprendė, ar skirti namų areštą įtariamajam šioje byloje nepilnamečiui asmeniui, BNS pranešė teismo atstovė Giedrė Arbačiauskaitė.

Prokuroro prašymas skirti namų areštą buvo patenkintas, jis skirtas pusės metų laikotarpiui.

Marijampolėje savaitgalį sulaikyti jaunuoliai įtariami šeštadienio vakarą dalyvavę incidente, per kurį žuvo 18 metų vaikinas.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Marijampolėje" nuotr.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis sakė, kad visi įtariamieji su policija reikalų neturėję, neteisti ir nebausti administracine tvarka.

Įvyko paprasčiausiai konfliktas tarp paauglių.

Jo teigimu, nelaimė įvyko po dviejų jaunuolių kompanijų susistumdymo.

„Įvyko paprasčiausiai konfliktas tarp paauglių. Du jaunuoliai ėjo, susitiko kitą jaunuolių kompaniją, susistumdė, tarp jų įvyko nedidelis konfliktas ir vienas iš jų po to konflikto ant grindinio mirė“, – teigė R. Matonis. 

Pasak jo, konflikte dalyvavusieji asmenys tarpusavyje nebuvo pažįstami.

Policijos departamento duomenimis, per susistumdymą 2001 metais gimęs jaunuolis nuo smūgių krisdamas atsitrenkė į grindinį ir mirė.

Pranešimas apie tragišką įvykį Mokolų gatvėje gautas šeštadienį, 17.53 valandą. Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo vaikino mirtį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
ACH: "leido suimti jaunuolio nužudymo byloje įtariamą 18-metį" - ką tik vaikučiui VISKAS buvo leidžiama, o čia staiga - BAC ir kalėjimas; bendraatsakove reikia kviest ir juodąją Sm. Š***.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių