Į pareigūnų užmestą tinklą pakliuvo keturios „plaštakės“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pirmosiomis kovo dienomis vykdė operaciją „Plaštakė“ – keturias dienas interneto skelbimų puslapiuose buvo tikrinami skelbimai apie siūlomas sekso paslaugas už materialinį atlygį.

Pareigūnai Kaune nustatė keturias prostitucija užsiimančias merginas ir vieną prostitucijos paslaugomis pasinaudojusį vyriškį.

Visiems šiems piliečiams pradėtos administracinės teisės pažeidimo bylos teisenos dėl vertimosi prostitucija ar atlygintino naudojimosi prostitucijos paslaugomis.

Policija nenurodė konkrečių interneto portalų, kuriuose ieškojo nelegalia veikla užsiimančių „plaštakių“. Kiek policininkai rado skelbimų, taip pat nepranešama.

Eigulių policijos nuovados viršininkas Dainius Trumpelis patikrinimą vertina kaip pasisekusį. „Per gana trumpą laiką keturi pasitvirtinę faktai yra geras rezultatas. Kitais kartais tenka ilgiau tartis su prostitucija užsiimančiomis merginomis ir ne visada pasiseka susitarti“, – aiškino D.Trumpelis.

Visos keturios merginos – lietuvės, už prostituciją baudžiamos pirmą kartą.

Pareigūnų minimas vyriškis, galima sakyti, įkliuvo netyčia. Jis tiesiog per ilgai užsikalbėjo su geidulius patenkinusia mergina. Sutartu laiku užsukę pareigūnai jį rado dar nespėjusį išeiti.

„Tokius reidus rengiame bent kartą per ketvirtį. Daugiau pranešimų apie nelegalią veiklą pasitaiko vasarą“, – kalbėjo Eigulių policijos nuovados viršininkas.

Už prostituciją ar atlygintiną pasinaudojimą prostitucijos paslaugomis numatyta bauda nuo trijų šimtų iki penkių šimtų litų.

Per metus pakartotinai padarius tokį pažeidimą numatyta nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų bauda arba administracinis areštas iki trisdešimties parų.


Šiame straipsnyje: prostututėprostitucija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Arnas

Arnas portretas
bukas žurnaliūga ir kiti rašo nežinodami kur tas blogis yr. Laukiamas straipsnis kaip racionaliau įteisinti šią paslaugą kuri niekad nenunyks. Tai iššūkis būtų naujam seimui, gali partija kokia tai siūlyti kaip sklandžiai legalizuoti paslaugas. Žurnaliste, jaunas, ar bandei išanalizuoti kodėl buvo ir bus sexso paslauga!, - tiesiog gana kvailumą propaguoti

SX

SX portretas
...Trumpelis kovoja su Prostitucija..))))

jk

jk portretas
Mūsų mentai neturi darbo,pilna vagių ,banditų,sukčių,o jie gaudo laisvo elgesio moteris,kurias vėliau kaip rodo per TV patys dulkina.Apsišikę kovotojai su mentų forma.Darbo tikro dirbt nenori,malonumų jieško ir girti žmones traiško.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių