Ligoninėje atsidūrė tėvo sužalotas komos būklės kūdikis

  • Teksto dydis:

Iš namų Kelmės rajone Žirnainių kaime į Šiaulių ligoninę šeštadienį atvežtas komos būklės kūdikis, pranešė Policijos departamentas.

Vienerių metų vaikelį sužalojo neblaivus tėvas. 30-ies metų vyrui nustatytas 2,26 prom. girtumas.

Vyras paaiškino, kad apie 18 val. kambaryje užkliuvo už alaus butelio ir krisdamas sužalojo sūnų.

Tėvas uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Gaila kūdikėlio, jei išgyvens, kažin kokia bus jo sveikata po tokių sužalojimų, gal invalidas liks visam gyvenimui. Ir mokesčių mokėtojai turės jį išlaikyti, o tokiems tėvams, mano nuomone, invalidai vaikai dar geriau - didesnės ir garantuotos pajamos. O turėtų tie tėvai padengti visas gydymo ir tolimesnes vaiko išlaikymo išlaidas. LR Konstitucijoje parašyta, kad tėvai privalo vaikus išlaikyti iki pilnametystės. Taigi, įstatymas yra, tik neaišku, kodėl valdžia jo nesilaiko ir girtuoklių ir jų vaikų išlaikymą užkrauna dirbantiems ir mokesčius mokantiems, o degradai linksmai gyvena iš pašalpų. O juk dirbantieji savo vaikus augina, tai kodėl beveik pusę uždirbtų pinigų atimama mokesčiais ir skiriamos pašalpos visokiems tinginiams ir girtuokliams? Manau, kad neapmokestinama jokiais mokesčiais turėtų dabar būti bent 500 eurų. O girtuokliai tegul eina dirbti, mažiau gers ir vaikus nustos gaminti ir žaloti.

Šiaip

Šiaip portretas
Žiauru, žiauru,žiauru. Skiriam pašalpas girtuokliams, kuriems vaikai tik pajamų šaltinis. O tėvams kurie negali susilaukti vaikelio~ valstybė pinigų neturi. Neva auginkit girtuoklių prigimdytus vaikus. Žinau, jog vaikučiai čia nieko dėti, bet jei neskirtų pašalpų, gal girtuokliai jų negimdytų o poto nežalotų tiek fiziškai tiek emociškai.

Anonimas

Anonimas portretas
Na taip, Lietuva be globos namų su girtuokliais narkomanais geriau
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių