Į Lietuvą vykęs rusas pasieniečiams pateikė net dvi klastotes

  • Teksto dydis:

Bardinų užkardos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą vykusį rusą, kuris dokumentų patikrinimo metu pateikė dvi klastotes – Rusijos vairuotojo pažymėjimą bei transporto priemonės draudimo polisą.

Šeštadienį VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų užkardos pareigūnai Panemunės pasienio kontrolės punkte patikrino iš Rusijos atvykusį  automobilį BMW“.

Transporto priemonę, pažymėtą rusiškais valstybiniais numeriais, vairavo 39-erių kaliningradietis.

Kontrolės metu užsienietis, be kitų kelionės dokumentų, pateikė savo šalies vairuotojo pažymėjimą bei automobilio transporto priemonės draudimo polisą.

Abu šie dokumentai pasieniečiams sukėlė įtarimų. Netrukus nustatyta, kad tai – klastotės.

Rusijos piliečiui dėl dokumentų suklastojimo ar disponavimo suklastotais  dokumentais Pagėgių pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojas po apklausos uždarytas į areštinę. Jam gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Klausimas, kam jį iš vis, su suklastotais dokumentais įleido į Lietuvą?! Nes pagal visą tvarką, tai asmenys, su netvarkingais kelionės dokumentais, negali būt įleisti į Šengeno erdvę. O dabar dar tą sukčių ir šersim, ir teismus apkrausim, ir vežiosim, ir... Profesionalų Vyriausybė, Blt...

Anonimas

Anonimas portretas
gabus vaikinas is rasijos,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių