Į Lietuvą toliau veržiasi migrantai iš Afganistano

  • Teksto dydis:

Ignalinos rajone penktadienį pasieniečiai sulaikė šešis nelegalius migrantus iš Afganistano, kurie į Lietuvą pateko nelegaliai perėję sieną su Baltarusija.

Apie įtartinus asmenis, kurie buvo pastebėti prie pat sienos su Baltarusija esančiame Ignalinos rajono Rimaldiškių kaime, pareigūnai informacijos gavo penktadienio rytą.

Šiame kaime esančio vieno namo kieme buvo sulaikyti Afganistano piliečiais prisistatantys du vyrai ir keturios moterys. Viena sulaikytoji sakė esanti nepilnametė. Jokių dokumentų sulaikytieji neturėjo.

Pranešama, kad pasieniečiai su tarnybiniu šunimi patikrino apylinkes ir netrukus aptiko brydę, vedančią per valstybės sieną iš Baltarusijos į Lietuvą.

Penktadienį popiet Ignalinos rinktinėje vis dar vyko sulaikytųjų apklausa. Dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 35 Afganistano piliečius, bandžiusius neteisėtai patekti į Lietuvą. Pernai nelegalių migrantų iš šios šalies pasieniečiai sulaikė 45.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Kojas apšils ir išvažiuos į kitas Europos sąjungos šalis,tikrai jie Lietuvoje neužsibus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių