Į krūmus įvažiavusį girtą vairuotoją nustebino ginkluoti pasieniečiai

  • Teksto dydis:

Pasieniečių akivaizdoje neblaivus automobilio „Volkswagen Golf“ vairuotojas nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešingą kelio juostą ir nulėkė į pakelės krūmus. 

Šis įvykis fiksuotas penktadienį apie 23 val. netoli Vilniuje esančio Botanikos sodo Kairėnų rajone. Čia po tarnybinės užduoties vyko Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės pasieniečiai. Maždaug už 300 metrų prieš juos apie 50-60 km/val. greičiu važiavo automobilis „Volkswagen Golf“. Staiga automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir dar kiek pariedėjęs nulėkė į pakelės krūmus. Laimė, tuo metu kita juosta važiuojančių automobilių nebuvo.

Kai pasieniečiai sustojo įvykio vietoje,  „Volkswagen Golf“ vairuotojas buvo nesėkmingai bebandąs išvažiuoti iš pakelės. Pareigūnai vyrą sulaikė ir iškvietė policiją. Vairuotojas atrodė smarkiai apsvaigęs nuo alkoholio ir niekaip nesuprato, iš kur atsirado jį tamsoje apstoję uniformuoti ir ginkluoti pasieniečiai. Sunkiai vartydamas liežuvį ir žvelgdamas nieko nesuprantančiomis akimis jis pareigūnų vis klausinėjo, kas jie tokie.

Atvykę policininkai pasieniečių perduotam vairuotojui nustatė 1,45 prom. girtumą. Įvykis tiriamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių