Į areštinę pakliuvo pareigūną spardžiusi šiaulietė

  • Teksto dydis:

Kaune ir Šiauliuose įtariamieji pasipriešino policininkams ir juos sumušė. Pravieniškėse patruliuojantiems pataisos namų pareigūnams pasipriešino Kelių eismo taisyklių pažeidėjai.

Trečiadienio vakarą 20 val. 15 min. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Kauno rajone, Domeikavos kaime, namuose, kilo konfliktas tarp brolių, iš kurių vienas yra 11-likos metų amžiaus.

Sodinant sulaikytą 29-erių metų asmenį į tarnybinį automobilį, pastarasis pasipriešino Dainavos policijos komisariato pareigūnui.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pareigūnui sumušta koja, jam prireikė medikų pagalbos.

Ketvirtadienį apie 13 val. policija atvyko į daugiabutį Šiauliuose, Architektų g. Buvo gautas skundas dėl triukšmo ir bute vykdomų remonto darbų. Daugiabučio gyvenamojo namo laiptinėje 63-ejų metų moteris spyrė atvykusiam uniformuotam pareigūnui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai, įtariamoji uždaryta į areštinę.

Vėlų ketvirtadienio vakarą Pravieniškių pataisos namų pareigūnams pasipriešino jaunas vyras.

Iš rogučių – pareigūnams į atlapus

Apie 23 val. 30 min. Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai, patruliuodami Pravieniškių miestelyje, pastebėjo važiuojantį įtartiną, pavojingai manevruojantį automobilį. Už jo galinio bamperio dalies buvo pririštos rogės, o jose sėdėjo žmogus. 

Patruliams sustabdžius įtartiną automobilį ir su vairuotoju aiškinantis įvykio aplinkybes, staiga prie jų pribėgo rogėse sėdėjęs 22-ejų metų miestelio gyventojas J. K. Jis pradėjo įžeidinėti pareigūnus ir ragino vairuotoją su šiais nebendrauti. 

Patruliams sudrausminus J. K. ir paprašius nešaukti bei elgtis tinkamai, šis į pastabas nereagavo.

Kaip pranešė Kalėjimų departamentas, pažeidėjas elgėsi ypatingai agresyviai – laidė žeminančius ir įžeidžiančius žodžius, bandė panaudoti fizinę jėgą. Besipriešinantis pareigūnams ir jų tarnybinę uniformą apgadinęs J. K. buvo surakintas antrankiais ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių