Grobti aukso – su peruku ir akiniais

Vilniaus policija sulaikė du vyrus, kurie įtariami juvelyrinių parduotuvių vagystėmis. Paskutinis jų grobis praėjusį penktadienį – įžūli aukso už 20 tūkstančių litų vagystė.

Sekmadienį sostinėje policininkai sėkmingai įvykdė operaciją, per kurią sulaikė du vyrus – 30-metį ir 31-erių vilniečius. Įtariamieji sučiupti gavus vertingos informacijos iš gyventojų. Pasak Vilniaus policijos, mieste pastaruoju metu ypač paplito auksinių papuošalų vagysčių iš juvelyrinių dirbinių parduotuvių.

Teigiama, kad plėšikai buvo sugalvoję primityvų scenarijų ant kurio užkibdavo daugelio aukso parduotuvių pardavėjų – du tvarkingai atrodantys vyrai paprašydavo parodyti aukso dirbinius iš arčiau, o įvykdžius jų prašymą pastarieji čiupdavo papuošalų stalčių ir pabėgdavo. Be kita ko, vienas iš vyrų maskuodavosi – užsimaukšlindavo peruką, ant nosies užsidėdavo akinius.

Paskutinis šių dviejų įtariamų vagišių laimikis – aukso už 20 tūkst. litų. Penktadienio vakarą į sostinės Fabijoniškių mikrorajone įsikūrusio prekybos centro BIG juvelyrinių dirbinių parduotuvę „Auksinė liūtė“ atėję įtariamieji pardavėjai nesukėlė jokio įtarimo. Jie paprašė parodyti vieną papuošalą, o pardavėjai ištraukus stalčių vienas vyrų griebė stalčių su brangenybėmis ir paspruko į lauką. Išbėgusius vagis bandėsi vytis apsauginis, tačiau nesėkmingai – vyrai su grobiu pradingo sausakimšoje automobilių stovėjimo aikštelėje. Po vagystės prekybos centras buvo kaip mat uždarytas, įvykio vietoje ilgai darbavosi policijos kriminalistai.

Pasak sostinės policijos, sulaikytieji yra ne vieni įtariamieji – taip pat ieškoma jų galimų bendrininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eduardas

eduardas portretas
gerai kad plėšia ne barbariškais būdais ,su automatais ir granatomis,nors galbūt tokio gero galima būtu gaut iš rusijos.pagal amerikos filmus tenykščiai plėšikai turėjo būti alkani,aišku ankščiau.

Loni

Loni portretas
Pagal snukius, jie nepanasus i pirkejus. Nesuprantama kaip pardaveja tokiais pasitikejo???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių