Grobis – vandens motociklas, rankinės, buities prietaisai

Savaitgalį klaipėdiečiai ir Klaipėdos rajono gyventojai skaičiavo vieni keliasdešimties litų, kiti - gerokai didesnę žalą, kurią patyrė nuo vagišių.

Šeštadienio rytą uostamiesčio pareigūnams klaipėdietis pranešė, kad pavogtas jo vandens motociklas „Yamaha“, kuris buvo paliktas prie Šilutės pl. 23 namo. Vyro teigimu, motociklą jis buvo atidavęs remontuoti ir esą sutaisytą „Yamaha“ meistras išvežė į nesaugomą kiemą. Žala tikslinama.

Į Klaipėdos apskrities policijos pareigūnus šeštadienį kreipėsi 41-erių Jakų gyventojas - ankstų rytą vyras pastebėjo, kad išdaužtas šalia namų stovėjusio jo automobilio „Toyota Avensis“ galinių durelių stiklas. Jakiškis neteko rankinės su asmeniniais daiktais bei 30 litų. Patirta žala tikslinama

Gerokai didesnį nuostolį penktadienio popietę patyrė gargždiškis, palikęs savo „Audi 80“ prie „Maxima“ prekybos centro. Sugadinus automobilio spynelę, dingo rankinė su įvairiais dokumentais bei asmeniniais daiktais. Žala - 235 litai.

Ilgapirščiai pasidarbavo ir sodų bendrijoje „Vaiteliai“. Penktadienį atvykusią į savo sodo namelį klaipėdietę pasitiko sugadinti šarvuotų durų užraktai. Moteris aptiko, kad buvo pagrobti įvairūs buities prietaisai. Turtas buvo nedraustas, padaryta žala tikslinama.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių