Griūva Daktarų šeimos pamatai

Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu tituluojamo Henriko Daktaro sūnus Enrikas skiriasi su žmona.

Pagal trečiadienį Kauno miesto apylinkės teisme paskelbtame posėdžių tvarkaraštyje nurodytas pavardes galima spręsti, kad E.Daktaro žmona Indrė nebuvo paėmusi vyro pavardės. Tvarkaraštyje nurodyta ne I.Daktarienė, o I.Kristinavičiūtė.

Jauna moteris prie teismo posėdžių salės durų stoviniavo dar gerokai prieš 10 val. turėjusį vykti skyrybų posėdį.

Netrukus pasirodė ir E.Daktaras, tačiau anksčiau mielai bendraudavęs, buvęs Kauno miesto tarybos narys nebuvo šnekus.

Santuoka nutraukiama abiejų sutuoktinių bendru sutikimu, tačiau skyrybų procesas neįvyko. Posėdis buvo atidėtas, teisėja gavo prašymą skyrybų bylą nagrinėti uždarame teismo posėdyje.

Pora susituokė 2003 metų rugpjūčio 9 dieną. Abiem tuo metu buvo 21-eri metai.

Iki santuokos E.Daktaras jau buvo spėjęs paragauti politiko duonos ir išbandyti kameros gultų komfortą.

Su Vytauto Šustausko vadovaujama Lietuvos Laisvės sąjunga E.Daktaras pateko į Kauno tarybą. Tačiau politiko karjera netruko ilgai.

2003-iųjų kovo pabaigoje visuomenėje pasklido žinios, kad nespėjęs politikoje kojų apšilti E.Daktaras teisėsaugai įkliuvo dėl narkotikų ir padirbtų JAV dolerių kontrabandos. Beje, Henytės sūnus pateko už grotų su tėvo jaunystės laikų bičiulio Viktoro Česonio (Sonios) sūnumi Mindaugu Česoniu.

E.Daktaras kartu su dviem bendrininkais Kaune buvo sulaikyti per bendrą Lietuvos ir JAV pareigūnų operaciją. Pas sulaikytuosius rasta apie 2,8 kg grynos narkotinės medžiagos – metamfetamino.

E.Daktaro sulaikymas nesutrukdė Kauno politikams išrinkti jo į Jaunimo, sporto ir turizmo reikalų komitetą.

Garsaus tėvelio sūnelis už psichotropinių medžiagų kontrabandą ir netikrų pinigų platinimą E.Daktaras buvo nuteistas kalėti 6 metus. Teismo nuosprendžiu jis yra pripažintas nusikaltimų organizatoriumi.

Tačiau „zonoje“, kaip ir politikoje, E.Daktaras ilgai neužtruko. 2003 metų birželį Vilniaus apygardos teismas E. Daktarą paleido į laisvę, įpareigojęs jį laikytis namų arešto.

Tikėdamiesi išvengti įkalinimo bausmės, Daktarai tų pačių metų rugpjūtį suorganizavo pompastiškas E. Daktaro ir jo ilgametės draugės Indrės vestuves.

Neoficialių šaltinių duomenimis, H.Daktaro dukra Živilė su pirmuoju savo vyru išsiskyrė jau anksčiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
jo tėvas dar pasekė kažka o tas nevykėlys nieko

jo

jo portretas
man atrodo kad čia fiktyvios skyrybos, turtą kad perrašytų nes teismas į pabaigą. į tokią giminę papuolus manau jau be jų sutikimo neišsiskirtum.

jo

jo portretas
suprato mergicka kad daktaru enesvarba baigesi........nei smerkiu,nei teisinu....kas noretu tokio gyvenimo kaip Romutes?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių