G.Kilaitės kūnas aptiktas ežere, už 6 metrų nuo kranto

Devyniolikmetės Godos Kilaitės kūnas penktadienį ištrauktas iš Žaliųjų ežerų.

Pasak dienraščio „Lietuvos rytas“, gelbėjimo valtimi po ežerą plaukioję ir strypu jo dugną tikrinę gelbėtojai merginą aptiko maždaug šeši metrai nuo kranto. Kūną apžiūrėję policijos pareigūnai išorinių smurto žymių nepastebėjo. Tą patį vakarą G.Kilaitę atpažino ir jos artimieji.

Vilniaus universiteto Chemijos fakulteto pirmakursė G.Kilaitė dingo pradingo gegužės 23-iąją.

Praėjus dviem dienoms po devyniolikametės dingimo policijos pareigūnai paprašė Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų merginos kūno ieškoti Žaliuosiuose ežeruose. Gelbėtojai ežerą naršė kiekvieną savaitę po kelias dienas. Dingusios vilnietės buvo ieškoma ne tik Žaliuosiuose ežeruose, bet ir netoliese esančiame Gulbino ežere.

Gegužės 23-iosios pavakarę iš darbo grįždama G.Kilaitės mama dukterį sutiko prie namų. Šeima gyvena netoli Žaliųjų ežerų. Ji motinai pasakė, kad važiuoja į kursus Lietuvos edukologijos universitete ir žadėjo grįžti apie 21 valandą. Tačiau namie ji nebepasirodė. Merginos telefonas veikė iki vidurnakčio, bet juo niekas neatsiliepė.

Po penkias dienas trukusių G.Kilaitės paieškų Vilniaus policijos pareigūnai išsiaiškino, jog tą vakarą nuo 20 val. 30 min. iki 23 val. mergina į Žaliųjų Ežerų gatvę galėjo važiuoti visuomeniniu transportu arba taksi.

Dingusios studentės aktyviai ieškojo ne tiktai policijos pareigūnai, bet ir jos studijų draugai. Visame Vilniaus mieste ant medžių ir stulpų jie buvo iškabinę merginos nuotraukas.

Merginos kūną tebetiria medicinos ekspertai. Po jų išvadų gali paaiškėti, ar prieš devyniolikametę buvo naudotas smurtas.


Šiame straipsnyje: Goda Kilaitėmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Užspringo

Užspringo portretas
skrandžio turiniu greičiausiai, o paskui pati dar ir pasiskandino.. Nenustebčiau tokia "ekspertų" išvada...(Čia apie teisėsaugos darbą) Užuojauta artimiesiems, bet vilties kad išaiškės tiesa-labai mažai.

Pritariu

Pritariu portretas
pirmajam komentatoriui, nes kazkaip visos paskesta ir visos be smurto zymiu. absurdas. gal cia kokia "skandinimosi" manija jaunas merginas apeme paskutiniu metu?

Manau

Manau portretas
Manau, kad nusikaltėliams Lietuvoje atėjai labai geri laikai, jei net nukentėjusią mergaitę su 240 policininkų pagalba, jėga nutempia pas kaltinamojo draugužę, kur toji gali daryti su nukentėjusia ką nori, o čia jaunų merginų mirčių priežasties nebegali nustatyti ir nusikaltėlius surasti, o gal geriausia paaiškinti, kad pedofilijos nebuvo,mergaitę privertus meluoti, o merginos tiesiog pačios paskendo, jos jau nieko nepasakys.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių