Girtas šalčininkietis parduotuvėje švaistėsi peiliu

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajono Poškonių kaimo parduotuvėje pasieniečiai sulaikė joje siautėjusį neblaivų asmenį, kuris parduotuvės lankytojus gąsdino peiliu.

Penktadienį į Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės pasieniečius kreipėsi Šalčininkų rajono Poškonių kaimo seniūnas. Jis paprašė pagalbos – sutramdyti parduotuvėje siautėjantį neblaivų vyrą.

Poškonys yra vadinamojoje Dieveniškių kilpoje, kurioje pasieniečiai yra vieninteliai teisėsaugos atstovai, todėl vietiniai gyventojai į juos kreipiasi ištikus įvairiems incidentams ar nelaimėms.

Pareigūnai iškart nuvyko į minėtą parduotuvę. Jos vedėja nurodė, kad chuliganas iš įvykio vietos ką tik pasišalino. Gauta žinių, kad vyras parduotuvėje elgėsi chuliganiškai, keikėsi, šūkavo, pirkėjus gąsdino peiliu.

Pagal  jo apibūdinimą pasieniečiai Poškonyse netrukus chuliganą sulaikė ir pristatė į savo užkardą. 38-erių vietinis gyventojas buvo akivaizdžiai neblaivus. Asmens patikros metu pasieniečiai pas jį rado lenktinį peilį.

Pasieniečiai sulaikytąjį perdavė iškviestiems Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams, kurie toliau aiškinsis įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių