Floristas M. Vasiliauskas kratosi kapų niekintojo etiketės

Rekordais ir skandalais išgarsėjęs floristas Modestas Vasiliauskas mina Kauno apygardos teismo slenkstį. Jis apskundė ankstesnį apkaltinamąjį nuosprendį.

Kauno rajono teismas žinomą kaunietį už kapų išniekinimą buvo nuteisęs vienerių metų laisvės atėmimo bausme, tačiau bausmės vykdymą atidėjo.

Teismas taip pat nurodė, kad M.Vasiliauskas turi atsiprašyti nukentėjusiųjų, t.y. tų žmonių, kurių artimųjų kapus išniekino floristas.

Iš karto po teismo nuosprendžio kaltu pripažintas vyras patvirtino, kad skųs ši sprendimą. Aukštesnės instancijos teismui jis pateikė visą pluoštą naujų įrodymų.

„Skundą dėl nuosprendžio išdėsčiau keturiuose popieriaus lapuose. Turiu dokumentus, liudijančius, kad Karmėlavos kapinėse yra palaidotas mano sesers vyras, nors prokurorai aiškino, kad sesers vyras gyvas“, – kalbėjo M.Vasiliauskas.

Vyras skundėsi, kad vaikščiojimai į teismus jį vargina, atitraukia nuo kūrybos ir užsakymų. Pastaruoju metu M. Vasiliauskas atsidėjęs dainininkės Džordanos Butkutės vestuvių pokylio puošybai.

„Bus daug baltų rožių ir kitų gėlių“, – šyptelėjo trumpam nuo minčių apie teismą atitrūkęs floristas.

Į teisiamųjų suolą M.Vasiliauską atvedusi istorija vyko 2010 metų balandžio mėnesį. Kaltinamojoje išvadoje teigiama, kad prieš dvejus metus Karmėlavos kapinėse kapavietėse buvo iškasta 60 dekoratyvinių augalų.

Nustatyta, kad M.Vasiliauskas tą rytą tarp 4-6.50 val. darbavosi Karmėlavos kapinėse.

Prie Karmėlavos kapinių gėlėmis prekiaujantys verslininkai teisme paliudijo, kad nusikaltimo dieną matė M.Vasiliauską prie kapinių. Taip pat matė karutį, prikrautą ką tik iškastų medelių.

Valstybinį kaltinimą palaikanti prokurorė pabrėžė, kad ant karučio ir kastuvo ekspertai nustatė M.Vasiliausko kvapo pėdsakus. Teismas pabrėžė, kad pagal M.Vasiliausko mobilųjį telefoną nustatyta, jog nusikaltimo padarymo metu jis buvo Karmėlavos kapinėse.

Teismas atsižvelgė ir į tai, kad išsiskyręs, 9 klasių išsilavinimą turintis ir individualia veikla besiverčiantis floristas jau yra teistas už nusikaltimus dėl svetimos nuosavybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dzukas

dzukas portretas
Grusti ya isgama i kaleimo rusi ,homoseksualas teisinas ,kad nieko nepadare -geda .

V

V portretas
Vagie ,ar turi sazines nuo mano anuko nuknysai medelius ,kad tau rankos nudziutu prakeiktas floriste ,

ji

ji portretas
Modestai, pagaliau tave pamaciau, du metus man kabinai makaronus. Vis zadejai geliu padavanot. Tu ne tik melagis bet dar ir vagisius, Moterys saugokites sito piliecio
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių