Fiktyvi santuoka turkui ir lietuvei baigėsi kalėjimu

Anglijoje Kembridžo karūnos teismas skyrė laisvės atėmimo bausmes fiktyviai bandžiusiems susituokti turkui ir lietuvei, pranešė ketvirtadienį naujienų portalas cambridge-news.co.uk.

30-metis Turkijos pilietis Davutas Taycuras ir 20-ies metų amžiaus Agnė Marcinkevičiūtė buvo nubausti dėl to, kad buvo susitarę pažeisti Jungtinės Karalystės imigracijos įstatymus. Abiem skirtos 16 mėnesių laisvės atėmimo bausmės.

Būsimieji vyras ir žmona buvo sulaikyti policijos pareigūnų sausio 16-ąją prieš pat ceremoniją.

Miesto registrų centro atstovas tuomet pranešė pareigūnams apie įtarimų keliančią porą. Jie beveik nebendravo tarpusavyje, kuomet susitiko su darbuotoju prieš ceremoniją.

Pasak teisėsaugos pareigūnų, Turkijos pilietis nelegaliai atvyko į Jungtinę Karalystę ir tikėjosi, kad susituokęs su ES piliete galės gauti leidimą gyventi, dirbti ir turės galimybę gauti socialines išmokas.

A.Marcinkevičiūtė prisipažino, kad susituokti ketinta fiktyviai, esą už tai jai buvo pažadėti pinigai. Ji atskrido į Angliją sausio 13-ąją vestuvėms ir planavo grįžti į Lietuvą kitą dieną po vestuvių.


Šiame straipsnyje: Fiktyvi santuokasukčiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

antibabajus

antibabajus portretas
SMIRDANCIAM TURKUI REIKEJO 16 METU KALEJIMO IKALTI JAU VIEN DEL TO,KAD JIE VYKDO MUSLIMISKA INVAZIJA KATALIKISKOJE EUROPOJE !!!

reikia

reikia portretas
ne turkui , reikia lietuviu keksei ;kas per mergos Kusaite ir si kekse-geda uz tokios

vidma

vidma  portretas
o kiek sule ? bl pas mus visas kaimas senmergiu gal ju kas noretu galima po viena galima kelias padarysim nuolaida ......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių