Ekspertai: bejėgė studentė mirė nuo šalčio

  • Teksto dydis:

Studentė Justina Šikšniūtė buvo sumušta, surišta ir nuoga palikta mirti lauke apkrauta šakomis, rašo „Lietuvos rytas“.

„Mergina sušalo. Ekspertai jos mirtį sieja su daugybiniais veido ir kaklo sužalojimais. Taip pat su tuo, kad auka buvo palikta nuoga šaltame ore, surišta, tikriausiai be sąmonės", - sakė Klaipėdos apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Simonas Minkevičius.

Trečiadienį Klaipėdos prokurorai gavo pirminį ekspertų vertinimą, kokia buvo 20-metės J.Šikšniūtės mirties priežastis.

Pradėtas papildomas ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo. Prokuroras taip pat perkvalifikavo nužudymą į nužudymą slepiant kito nusikaltimo padarymą.

Baudžiamajame kodekse - tai sunkiausias nusikaltimas. Už jį numatytas laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

J.Šikšniūtė dingo lapkričio 16-ąją, kai iš Šilutės rajono Saugų kaimo išvyko į uostamiestį. Po trijų dienų Šilutės rajone, Macikų kaime, policijos pareigūnai aptiko dingusios kūną.

Išžaginimu ir nužudymu įtariamas 23 metų Valdas Jankauskas. Jis suimtas trims mėnesiams.

Manoma, kad auka ir įtariamasis dėl pavežėjimo susitarė per socialinį tinklą „Facebook“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam kur

tam kur portretas
aha,patys klastingiausi plėšrūnai į medžioklę eina jau sutemus.Tai iš kur tarp žmonių vis atsiranda tokių plėšrūnų? Ir kas juos gimdo? Tie plėšrūnai puola tik silpnesnius už save,neapsaugotus,neatsargius....Tėvai,žiūrėkit,auginkit vaikus taip,kad iš jų nė vienas nepavirstų į klastingą plėšrūną.Žiūrėkim visi,kad nebūtų SKAUSMO.

aha

aha portretas
Prie sienos ta bruda kokiu ten iki gyvos galvos! Iki kur mes nusivaziavom, dar tas tipas bus islaikomas is moketoju kisenes?

aha

aha portretas
Prie sienos ta bruda kokiu ten iki gyvos galvos! Iki kur mes nusivaziavom, dar tas tipas bus islaikomas is moketoju kisenes?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių