Dukrelės nužudymu įtariamas klaipėdietis sulaukė palaikymo

Savo dviejų mėnesių dukrelės nužudymu kaltinamas klaipėdietis teisme gailėjosi praradęs mažylę ir sulaukė mamos palaikymo.

30-metis Vytautas Jaraminas, pasak kaltinimo, pernai liepos 8 dieną likęs namuose vienas su poros metų sūnumi ir dviejų mėnesių dukrele supyko, kai mažylė atpylė maistą jam ant rūbų ir nepaliaujamai verkė. Laikydamas kūdikį už pažastų vyras sukratė kūdikį ir trenkė vaiko galvą į stalą.

Sunkiai sužeista mergytė neišgyveno, po savaitės ligoninėje ji mirė.

Mergytės mama Aurelija prieš porą metų baigė ištuokos su V.Jaraminu ištuokos procedūrą.

Teisme jauna moteris pasakojo, kad buvęs vyras mylėjo vaikus, tačiau su ja nesutarė. Pora pykdavosi, nes moteris priekaištavo, kad sutuoktinis nesiieško darbo ir ištisas dienas nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro tūno prie kompiuterio.

Mažoji poros atžala gimė gerokai anksčiau laiko neišnešiota, mažai svėrė, verkdavo tik būdama alkana, tačiau augo sveika. Mama palikdavo mažylę prižiūrėti tėvui, kai pati turėdavo reikalų.

Nelaimės dieną Aurelija Jaraminienė išėjo pas advokatą tvarkyti ištuokos reikalų. Moteris vyrui sakė, kad išsituokę jie galės pretenduoti į socialines pašalpas ir lengviau išgyvens. Tačiau teisme ji tikino, kad dėl nuolatinių barnių buvo nusprendusi, kad skyrybos bus ne fiktyvios, o tikros.

Apie nelaimę V.Jaraminas jai pranešė telefonu. Jis tikino, kad dukrelė pati nukrito nuo lovos.

Kalbėdamas su draugu vyras pasakojo, kad susikivirčijo su žmona, ši jį pastūmė ir su vaiku ant rankų jis nugriuvo.

Tik tada, kai medikai pranešė, kad vaikui suskaldyta kaukolė ir tokią traumą kūdikis galėjo patirti tik nuo stipraus smūgio, įtarimai krito ant tėvo.

Mažylės mama iš medikų išgirdo, kad panašias traumas gauna tik eismo įvykių aukos. Jie kategoriškai atmetė aiškinimą, jog vaikelis pats vertėsi ant šono ir nukrito nuo lovos.

Teisme liudijo kaltinamojo motina. Ji pasakojo, kad darbo negaunančio sūnaus šeimai padėdavo pati ir kiti šeimos nariai. Moteris peikė buvusią marčią, pasakojo girdėjusi iš sūnaus, kad ji nežiūri namų ir vaikų. Nors mama galėjo atsisakyti liudyti prieš sūnų, šia teise nepasinaudojo.

Aiškindamiesi nelaimės aplinkybes pareigūnai iš V.Jaramino išgirdo daugybę įvykio versijų. Kartą vyras sakė, kad, suvibravus telefonui, jis su kūdikiu ant rankų sukosi ir netyčia trinktelėjo dukros galvą į stalą. Kalbėjo ir apie tai, kad užgavo vaiką televizoriaus pulteliu.

Kaltinamasis neneigia, kad nelaimės metu namuose su vaikais buvo vienas, o parodymus keitė todėl, kad baiminosi artimųjų pasmerkimo.


Šiame straipsnyje: nužudymasteismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

keista

keista portretas
zudiko mama,jo jai gaila,o taip ziauriai nuzudytos mazyles ne,juk tai taip pat buvo zmogutis,tik mazas ir bejegis

pasibaisejus

pasibaisejus portretas
baisu net skaityti,kaip taip gali padaryti pats tevas .uzuojauta bei palaikymas mazyles mamytei

fu

fu  portretas
idijotas
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių