Du žmones nužudžiusiam vyrui - įkalinimas iki gyvos galvos

Už dvigubą žmogžudystę bei pasikėsinimą nužudyti trečią žmogų – kalėjimas iki gyvos galvos

Penktadienį Klaipėdos apygardos teismas priėmė apkaltinamąjį nuosprendį dvigubos žmogžudystės, pasikėsinimo nužudyti, vagystės bei turto sunaikinimo byloje ir už šias nusikalstamas veikas kaltinamajam skyrė griežčiausią bausmę Lietuvoje – įkalinimą iki gyvos galvos.

Penkis kartus teistas 36 m. Šilalės gyventojas R. J. nuteistas už tai, kad šių metų sausio 16 d. vėlų vakarą viename iš Šilalės m. Žemaitės g. esančių butų išgertuvių metu kilus konfliktui staliniu laikrodžiu trenkė per galvą savo sugėrovui, o jam nukritus ant grindų, televizoriaus antenos kabeliu jį pasmaugė. Po kiek laiko jis bandė pasmaugti ir kartu girtavusią moterį, tačiau, batraiščiui nutrūkus, nusikaltimo nebaigė, o moteris išsilaisvinusi pabėgo. Siekdamas, kad apie nusikaltimą nepraneštų kartu su jais alkoholį vartojęs ir moterį apginti bandęs vyras, žudikas jam trenkė į galvą plyta, o vėliau jį irgi pasmaugė.

Be to, po trijų dienų jis įsibrovė į viename Šilalės r. kaime esantį namą ir iš jo pavogė įvairių daiktų bei  suniokojo bute buvusius daiktus.

Paskutinį kartą Klaipėdos apygardos teisme griežčiausia bausmė skelbta prieš 2,5 metų. Tada už dviejų garbaus amžiaus giminaičių nužudymą kalėti iki gyvos galvos buvo nuteistas 24 m. jaunuolis.


Šiame straipsnyje: žmogžudystėnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

saulynas

saulynas portretas
pelnytai gavo ka norejo. 5 kart teistas,ar taip ar taip zmogaus jau nera. toks laisveje-pavojus visuomenei. saltakraujiskai uzmusa uztai,kad neipyle,ar per mazai ipyle.ir isvis ,tokius reiktu prie sienos ir baikta. dabar dar is musu kiseniu laikyk ,maitink,priziurek iki gyvos galvos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių