Du neblaivūs užsieniečiai bandė papirkti policininkus

Du neblaivūs automobilius vairavę užsieniečiai ketvirtadienį nesėkmingai bandė papirkti policijos pareigūnus ir išvengti atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Pasak Policijos departamento, Marijampolėje, Alytaus gatvėje, buvo sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs Kazachstano pilietis 56 metų V.S. Jam buvo nustatytas sunkus girtumas - 3,55 promilės alkoholio.

Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, vyras pareigūnams siūlė 100 eurų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl policijos papirkimo, vairuotojas uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną Kaune, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 94-ame kilometre buvo sustabdytas neblaivus Kirgizijos pilietis 56 metų M.S. Jam buvo nustatytas 2,33 promilių girtumas. Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, vyras Kauno apskrities vyriausiojo policijos pareigūnams siūlė 200 litų kyšį. Vairuotojas uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KaipSmagu

KaipSmagu portretas
Gera ant širdies, kai jau kurį laiką vis pasirodo tokie straipsniai... SMAGU , KAD MŪSŲ POLICIJA IŠGYVENDINA KYŠININKAVIMĄ, kas pagerins jų įvaizdį ne tik lietuviams, bet ir užsieniečių akyse...

bratka

bratka portretas
niuxa jie biski prarade sumaise Lietuva su Rusija,su 100 euru jie tik pareigunus izeide:))

kaunas

kaunas portretas
Mentams 100 euru mazai,duok jiems kokius 300 euru,tada paims garantuotai.O sie straipsniai smegenu plovimas LT runkeliams.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių