Diržu sūnų sumušęs jurbarkiškis uždarytas į areštinę

  • Teksto dydis:

Į areštinę trečiadienį uždarytas vienuolikmetį sūnų sumušęs vyras, praneša Policijos departamentas.

Incidentas įvyko Jurbarko rajone esančiame Vanaginės kaime apie 20 val.

Į areštinę uždaryto 1955 metais gimusio V.P. sumuštas vaikas gydomas ambulatoriškai.


Šiame straipsnyje: smurtasMusediržas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Is dirza

Is dirza portretas
Jeigu talze taitaip smurtas bet jei numoves kelnes per nuoga uzpakali lupt dave tai auklejo pliusbdarbi kampansveika pastatyt.

mastantiems, kad vaiku bausti negalima

mastantiems, kad vaiku bausti negalima portretas
o kokiu budu vaikui paaiskinti, kad vogti, mustiniokoti NEGALIMA, jei jis tai daro piktybiskai. Uzuojauta tevui, nes dabar jau jokiu galimybiu neliko nei paaiskint nei pabart nei nubaust vaiki. Jis jau zino, uz bet ka teva i valdiskus namus pasiusti galima, net ir melagingai:) Augs monstriukas, veliau busiantis MONSTRU. Aisku buna ir krastutinumu, kaitevai nei is cio nei isto, nesuvaldydami pykcio issilieja ant vaiko. bet tai turi buti gerai issiaiskinama. As uz "BERZINE KOSE" kaip viena is auklejimo priemoniu, jei jos vaikas nusipelne. ne visi vaikai gali buti vien glostomi ar pasisisodinus ant kedutes isaiskinama. Gal but vienintelio karto tokio paaiskinimo ir uztektu, o dabar?? dabar kreciantys ir nusikalyimams prilyginti galimas "isdaigas" vaikai yra nebaudziami. Bet kuriuo atveju baudziami tevai. O turetu buti , kad iki pilnametystes uz savo darbus atitinkamai atsakytu ir paaugliai.

hmm

hmm portretas
pirmiausia reiktu zinot situacija, o paskui teist ar uzjaust. Jei sunus visiskai neklauso tevo ir jo darbeliai verti dirzo, nes zodziaims ausisuzsilenkusios ir nereguojama, tai berzine kose tikrai sveika. O dabar.. vaikas net ir negaves lupt teva i kaliuze pasodint keletui dienu gales. Gaila, kad vaiko toms kelioms paroms pasodinti neina. Nelygios teises:) na ka, nesistebekim kai vaikai tevui ar motinai po kaklu peili laiko, kad gaut pinigu, Tam bujot sudaro salygas dabartine teisesauga. Ne vienas uzaugo paragaves berzines koses, bet uztat suprato ka reiskia zodis negalima. Dabar pipys skelia motinai per veida, jei kazko negauna ir..nieko:) tipo vaikas nesupranta ka daro.. Samoningai gal ir ne, bet laikui begant sis iprotis kazin ar mazes, o va berzinukes ikrest nebus galima:Priesingu atvejukieti gultai valdiskuos namuos nusimatys. VAIKAI NUO MAZUMES TURI ZINOTI KAS NEGALIMA IR NUO MAZU DIENU TURI ZINOTI< KAD KARTAIS IR BERZINES KOSES GALI GAUT< JEI ITIKINEJIMO BUDAS NESUVEIKIA.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių