Dėl smurtavusio tėvo iš šeimos paimti septyni vaikai

  • Teksto dydis:

Antradienį iš šeimos Šalčininkų rajono Ūtos kaime, kur neblaivus vyras smurtavo prieš sugyventinę ir dukrą, paimti ir giminėms perduoti septyni vaikai.

Policijos departamento duomenimis, 37-erių metų vyras, kuriam nustatytas vidutinis 1,74 prom. girtumas, sumušė 34-erių metų sugyventinę, kuri taip pat buvo neblaivi – moteriai nustatytas vidutinis 2,33 prom. girtumas. Vyras taip pat sudavė per galvą savo trylikametei dukrai.

Iš šeimos paimti septyni nepilnamečiai vaikai, kurių vyriausiam trylika metų, o jauniausias gimęs tik pernai. Jie perduoti giminaitei.

Neblaivus vyras uždarytas į areštinę, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaubas

Siaubas portretas
34 metai, sugyventinis ir 7 vaikai, 2,33 promilės girtumas- girta kaip reikiant. Sakykit, kiek dar tęsis Lietuvoje pijokų dauginimas, manau jie nedirba, gyvena iš pašalpų, geria, mušasi. Kokie vaikai gali užaugti tokioje sugyventinių kompanijoje? Irgi tokie patys. Į šeimą čia net nepanašu. Atimti iš tokių vaikus ir priteisti alimentus tų vaikų išlaikymui, gana dirbantiems ir savo vaikus auginantiems žmonėms išlaikyti degradus. LR Konstitucijoje parašyta, kad tėvai privalo išlaikyti savo vaikus iki pilnametystės. Įstatymai yra, tai kodėl nepriteisiami alimentai? O dabar giminaitė gaus globos pinigų už 7 vaikus ir visa kompanija linksmai gyvuos. O iš dirbančių beveik pusė pinigų atimama mokesčiams ir išlaikomi tokie smarkiai besidauginantys girtuokliai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių