Buvusios sugyventinės kraują praliejo dėl meilės

Kaimynei peiliu gerklę perrėžęs vyras negali prisiminti tokio poelgio motyvo, nes buvo pernelyg girtas. Teismas leido jį suimti ilgesniam laikui.

Šeštadienį prieš vidurnaktį greitosios pagalbos medikai ir policininkai skubėjo į buvusį bendrabutį Sulupės gatvėje, pažymėtą 11 numeriu. Čia iš vieno antrajame aukšte esančio buto išbėgusi moteris šaukėsi pagalbos, jai iš kaklo veržėsi kraujas.

33 metų to paties namo gyventoja Inga S. nukraujavusi mirė koridoriuje dar iki atvykstant medikams.

Įtariamasis – brolio bute laikinai gyvenantis 59 metų Algimantas N.

Šeštadienį pareigūnams su juo pasikalbėti nepavyko, beveik 3 promiles į alkoholio matuoklį įpūtęs vyras buvo nepajėgus bendrauti.

Vakar atvestas į Klaipėdos miesto apylinkės teismą jis labai gailėjosi nužudęs kaimynę, bet negalėjo paaiškinti nusikaltimo motyvo bei aplinkybių.

Aišku tik tiek, kad kaltininkas ir auka anksčiau yra buvę sugyventiniai, tačiau moteris Algimantą N. paliko, o šis dėl to teigė taip išgyvenęs, kad net prarado darbą.

Šeštadienį Algimantas N. girtavo vienas. Jo mylimoji linksminosi kitame to paties aukšto kambaryje. Dalis jos sugėrovų jau buvo užmigę, o kiti buvo išėję ieškoti dar gėrimų.

Pareigūnai aiškinasi, kaip moteris atsidūrė vyro kambaryje. Panašu, kad buvę sugyventiniai aiškinosi santykius.

Teismas leido suimti Algimantą N. trims mėnesiams.

Beje, tame pačiame kambaryje prieš daug metų buvo nužudytas kitas Algimanto N. brolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių