BMW vairuotoją teko tramdyti ašarinėmis dujomis

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajone pasieniečiai persekiojo neblaivų automobilio „BMW 318“ vairuotoją, kuris sulaikomas priešinosi ir todėl buvo tramdomas ašarinėmis dujomis. Jį ginti stojęs Šalčininkų rajono gyventojas puolė pasieniečius, juos keikė ir grasino, todėl užsisdirbo ikiteisminį tyrimą ir buvo uždarytas į areštinę.

Sekmadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Dieveniškių užkardos pareigūnai Šalčininkų rajono kelyje Dieveniškės – Šalčininkai dokumentų patikrai stabdė automobilį „BMW 318“ su lietuviškais registracijos numeriais. Vairuotojas nepakluso teisėtam pasieniečių reikalavimui sustoti ir padidinęs greitį spruko. VSAT pareigūnai jį nusivijo. „BMW 318“ sustojo netoliese esančiame Skraičionių kaime.

Vairuotojas išlipo iš mašinos ir bandė įeiti į vieną iš namų, tačiau buvo sulaikytas atskubėjusių pasieniečių. Sulaikymo metu vyras priešinosi VSAT pareigūnams, nepaisė jų įspėjimų, todėl buvo panaudotos ašarinės dujos.

Tuo metu, kai jis buvo tramdomas, iš namo išėjo medine lazda nešinas vyras. Jis bandė ja trenkti vienam iš pasieniečių, šaukė necenzūrinius žodžius, grasino užsiundysiantis šunį bei susidorosiantis su kieme esančiais VSAT pareigūnais. Vyras kiek aprimo tik tuomet, kai pasieniečiai jį surakino antrankiais.

Nustatyta, kad sulaikytas vairuotojas yra 34-erių Šalčininkų rajono gyventojas. Į įvykio iškviesti policijos pareigūnai jam nustatė 2,62 promilės girtumą. Jo užtarėjas 32-ejų ten pat gyvenantis vyras tikrintis blaivumą atsisakė. Jam dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki 3 metų. Šį Šalčininkų rajono gyventoją pasieniečiai uždarė į areštinę.

Kitą Šalčininkų rajono gyventoją už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio baus policija. Pasieniečiai jam pradėjo dvi administracinių bylų teisenas. Už nepaklusimą uniformuoto VSAT pareigūno teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę jam gresia bauda nuo 869 iki 1158 eurų. Už VSAT pareigūnų teisėto nurodymo nevykdymą vyrui dar gresia bauda nuo 87 iki 145 eurų. Po apklausos šį Šalčininkų rajono gyventoją pasieniečiai paleido.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O siaube

O siaube portretas
BMW.... :D

tadas to siaures koreja

tadas to siaures koreja portretas
zinai kas keisciausia? kad tokie kaip tu, kai gauna gatveje nuo girtu i galva, skambina ne mamai, o i polocija.

Šiaurės Korėja

Šiaurės Korėja portretas
virsta Lietuva,visoki doc. patikros,reidai ,prevencijos,antstoliai,varžytinės,turto konfiskacija iki ko dasiritom...Greitai įves komendanto valandą.Žavu.Aišku girtiems nėra ko šlaistytis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių