Beveik 700 pradedančiųjų vairuotojų pernai neteko teisių

Praėjusiais metais beveik 700 pradedančiųjų vairuotojų neteko teisės vairuoti, kadangi per metus už padarytus nusižengimus nenuėjo į papildomus vairavimo kursus. Nors policija tvirtina, kad vairuotojų teisės – pačių žmonių rūpestis, tačiau vairuotojai skundžiasi, jog papildoma informacija ir priminimas sustabdžius ar išrašius baudą – nepamaišytų.

Dvejų metų vairavimo stažo neturintys vairuotojai padarę atitinkamus nusižengimus per metus privalo baigti papildomus kursus.

Vairuotojai skundžiasi, kad nežino ar tiesiog pamiršta šią kelių eismo taisyklę ir pareigūnai arba „Regitra“ galėtų juos informuoti.

Tačiau policija tikina, kad įstatymų nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia.

Daugiau informacijos reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Neišmokina gerai važiuoti ,dabar ruošiamus vairuotojus.Vsžiuoji kelyje ir matai, kad sėdi vaikelis ar mergelė už vairo ir daro nerąmones.Nežino kaip išvažiuoti iš šalutinės gatvės,kieno pirmumas.Nesilaiko važiavimo distancijos,nesilaiko leidžiamo greičio.Kalbasi telefonais,tvarkosi mašinoje važiuodami.Nerodo posūkių ir t.t...Manau kad negalima išleisti tokių vairuotojų, kurie nežino eismo taisyklių.Sumoka pinigus ir instruktoriui nesvarbu,kad išdavė teises žudyti nekaltus žmones keliuose.

....

....  portretas
Vienas iš tų 700 aš esu lol klausiau policininkų kai sustabdė buvo ar reiks ko nors nieko pyp pyp.. Regi tai skambinau atrodo po kelių mėn ar kiek nieko irgi pasakė ... Pyp pyp.. Vasario mėn turėjo būt 2 metai jau, sausio gale nuvažiuoju pasiklaust ar reik ko nors kokiu papildomų dokumentų ar ko. Atsakymas jūsų teisės jau metus kažkur anuliuotos. Nors lenkų ošė buvau kelis kart 3 ar 4 kart sustabdė buvo nieko nesakė.... Pyp pyp gaunasi visa laimė ar kaip kad ne nubaudė kad visus metus be teisių važinėjau ir sustabdė buvo, eilinį kart pyp pyp pyp... Nieko nesakė nei pranešė nieko teko per naujo persilaikyti

MATYT NE TIEM TEISES ATEME JEI TVARKOS VIS NERA

MATYT NE TIEM TEISES ATEME JEI TVARKOS VIS NERA portretas
..........................
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių