Beveik 7 metus ieškotas plungiškis sugautas Kaune

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė beveik septynerius metus teisėsaugininkų ieškotą vyrą.

Pirmadienį vakare Kauno oro uoste dirbantys Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai įprasta tvarka patikrino reisu iš Dublino atvykusių keleivių dokumentus. Patikros metu paaiškėjo, kad 34 metų Plungės gyventojas Lietuvoje yra ieškomas kaip asmuo, įtariamas nusikaltimo padarymu. Dar 2005 metų spalį jo paiešką buvo paskelbusi Telšių apskrities policija.

Pasieniečiai tą pačią dieną plungiškį perdavė atvykusiems Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato konvojaus pareigūnams.

Šiemet Lietuvos VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 374 asmenis, kurių už padarytus nusikaltimus ar pažeidimus ieškojo įvairios teisėsaugos institucijos. Daugiausiai tokių ieškomųjų – 151 – sulaikė Vilniaus, Kauno bei Palangos oro uostuose budintys pasieniečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulynas

saulynas portretas
pons kubiliau,reik naikinti ir valstybes sienos apsaugos tarnyba. maza cia is ju naudos. policija naikini po truputi,naikink ir situos. kubiliau,daug sutaupysim,klausyk manes,naikink tarnyba,nereikia cia ju! kovojam su krize,keliam kainas,branginam sildyma,branginam degalus,naikinam policija ir vsat.klausyk manes kubiliau!!!

keista

keista  portretas
Kažkaip keista. Juk daugiausia nusikaltėlių sulaikydavo Alytaus, Šakių, ir Raseinių oro uostuose.

klausimėlis

klausimėlis portretas
O kur Zamolskis? Vis dar nepagaunamas, ar negaudomas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių