Beveik 300 litrų konfiskuoto alkoholio pareigūnai išpylė į kanalizaciją

  • Teksto dydis:

Lapkričio 4 d. UAB ,,Pasvalio vandenys“ priklausančioje teritorijoje buvo sunaikinta iš įvairių nelegalių prekybos vietų konfiskuoti alkoholiniai gėrimai ir nedenatūruotas etilo alkoholis.

Alkoholis buvo sunaikintas dalyvaujant Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Finansų ministerijos Panevėžio skyriaus pareigūnui, Pasvalio valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriui ir UAB ,,Pasvalio vandenys“ atstovui.

Pranešama, kad 290 litrų konfiskuotų alkoholinių gėrimų ir nedenatūruoto etilo alkoholio išpilta į kanalizacijos šulinį.

Minėti alkoholiniai gėrimai 2016 m. buvo paimti policijos pareigūnų iš įvairių nelegalių prekybos vietų, įmonių, kuriose gėrimai buvo pardavinėjami pažeidžiant nustatytą tvarką, ir Pasvalio rajono apylinkės teismo priimtais nutarimais konfiskuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TA-A-A-IP

TA-A-A-IP portretas
Kam tersti gamta,juk galima is jo padaryti nemazai valymo ar dezinfikavimo priemoniu.

lasiiiisa

lasiiiisa portretas
negana Radviliškio trunko,tai dar Pasvalys.Žemaitiški karosai alkoholikais taps

tai

tai portretas
kaip nevadinti juos runkeliniais biurokratais jei jie dar ir gamta tersia juk ta produk...cija galima buvo panaudoti naudingai ir cia susirupintu gamtos apsauga juk taip nuodijamos zuvys ir isviso kas ka nori ta ir daro ir kaip matosi vyksta samoningas gamtos ir zmoniu sveikatos ir samones tersimasir tai daroma /atsakingu/ asmenu tik nezinia /kam/?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių