Benamis už likimo draugo nužudymą kalės 11 metų

Benamis iš Ukmergės kalės 11 metų už likimo draugo nužudymą. Nuosprendį 43-ejų A.G. penktadienį paskelbė Kauno apygardos teismas, pranešė teismo atstovė spaudai.

Anksčiau tris kartus teistas vyras dabar nuteistas už tai, kad šiemet gegužės 2 dieną per konfliktą tyčia sudavė nukentėjusiajam mažiausiai tris smūgius plaktuko pentimi į galvą ir taip jį nužudė.

A.G. dėl jam inkriminuojamos nusikalstamos veikos padarymo prisipažino ir paaiškino, kad apleistame name Kaune jis gyveno su benamiu nukentėjusiuoju ir jo sugyventine, dažnai vartodavo alkoholinius gėrimus, pykdavosi, su nukentėjusiuoju apsistumdydavo, susimušdavo.

Kaltinamasis patvirtino, kad nusikaltimo dieną buvo neblaivus, dėl buitinių dalykų susiginčijęs su nukentėjusiuoju, tris kartus sudavė jam plaktuku į galvą ir taip jį užmušė. Dėl padaryto nusikaltimo A.G. nuoširdžiai gailisi.

Kadangi nukentėjusioji vengė atvykti į teismo posėdį ir duoti parodymus, klausimas dėl ieškinio dydžio perduotas nagrinėti civilinio proceso tvarka.


Šiame straipsnyje: nužudymasbenamiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kozia

Kozia portretas
Per daug anam imurijo.Juk sake kad netycia tik nieks neklause-toki teismai.Geriau komskiams ivarytu nors pitaka ale kad aniem nestoja per ta vieta.Sudmaliai.

fu sluktynes

fu sluktynes portretas
kaip benamy tai per puse metu nuteise o tokios supis...tos irmos niekaip nenuteisia.

na ir sekasi...

na ir sekasi... portretas
nors 11 metu pagyvens sociai,siltai, aprengtas ir dar dirbti nereikes. Ot pasiseke zmogui
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių