Bedarbį pričiupo bevagiantį 500 litų vertės automobilį

Praėjusio antradienio naktis niekur nedirbančiam ir dar neteistam 23-ejų metų E.T. įsimins dėl dviejų priežasčių – jam nepasisekė pavogti 500 litų vertės automobilio ir pareigūnai jį pričiupo nusikaltimo vietoje.

Pranešimą, kad prie automobilio „Mazda 626“ Kaune, Partizanų gatvėje, krapštosi neaiškus tipelis, pareigūnai gavo apie 3 val. nakties. Policijai skambino ne mašinos šeimininkas, o akylas kaimynas.

Prisėlinę prie mašinos patruliai aptiko viduje besikrapštantį jaunuolį.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, į 1989 metų laidos automobilį įsibrauta išdaužus kairės pusės priekinių durelių lango stiklą. Kaip tik tuo momentu, kai patruliai priėjo prie automobilio, vaikinas mėgino jį užvesti sujungęs laidus.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius pastebėjo, kad kai žmonės nepabijo apie įtartinus dalykus pranešti pareigūnams, nusikaltimui pavyksta užbėgti už akių.

„Tačiau dažniausiai žmonės nesikiša, jei kas vyksta ne su jais arba jų turtu“, – apgailestavo K.Kasciukevičius.

Po nesėkmingos nakties 23-ejų metų įtariamajam pareikšti įtarimai dėl pasikėsinimo pavogti ir paskirta kardomoji priemonė – įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje. Vaikinas teisiamųjų suole atsidurs pirmą kartą.


Šiame straipsnyje: vagisvagystėautomobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
megejas dirbo,jeigu voge toki kledara...gal ant dozes truko nebent?o gal cia seimuno automobilis, labai jau prabangus?:)))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių