Baigta byla dėl lauko tualete slėptų narkotikų, gresia ilgi metai kalėjimo

  • Teksto dydis:

Marijampolės prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl lauko tualete slėptų 87 pakelių kanapių.

Du vyrai kaltinami disponavimu narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, trečiasis – disponavimu su tikslu parduoti, pranešė prokuratūra.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų sausio mėnesio pabaigoje 29 metų marijampolietis S. A. socialiniame tinke „Facebook“ susipažino su vyru. Šis teigė, kad gali parduoti kanapių. Vyrai susitarė susitikti Kaune, netoliese autobusų stoties. Už 250 eurų kaltinamasis S. A. nusipirko beveik 60 gramų kanapių.

Grįžęs autobusu į Marijampolę, vyras pardavė nedidelį kiekį narkotinių medžiagų Vilkaviškio rajono gyventojams, 20 metų A. K. ir 44 metų R. R. Abu vyrai už kanapes sumokėjo po 10 eurų.

Kaltinamojo S. A. prekyba narkotinėmis medžiagomis ilgai netruko. Pareigūnams sustabdžius mašiną, joje buvo ir kaltinamasis S. A.

Mašinoje buvo rasta narkotinių medžiagų, o atliekant kratą jo namuose, lauko tualete buvo rasti 87 pakeliai su kanapėmis.

Visi trys vyrai prisipažįsta padarę nusikalstamas veikas.

Baudžiamajame kodekse nurodyta, kad už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų. 

Tyrimą atliko Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Byla su kaltinamuoju aktu perduota Marijampolės apylinkės teismo Marijampolės rūmams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Labai gardi duona su kanapėmis, na šios jau duonai netiks, policininkams dar praeis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių