Automagistralėje šou surengusių girtų vyrų gaudynės (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Vakar didelio atgarsio susilaukė Raseinių rajone prasidėjusi dviejų neblaivių vyrų kelionė automobiliu, kuri buvo tiesiogiai transliuota socialiniame tinklalapyje "Facebook". Šiandien policija pasidalijo persekiojimo ir sulaikymo vaizdo įrašu.

"Turbūt prisimenate vakarykštes gaudynes, kuomet du neblaivūs vyrai savo kelionę automobiliu tiesiogiai transliavo feisuke?“, – rašoma Lietuvos policijos socialinio tinklalapio paskyroje.

Policija dalijasi gaudynių vaizdais:

 

 

Portalas primena, kad vakar 15.37 val. Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnams Balsių kaime nesustojo stabdomas automobilis „Nissan Almera“.

Mašina toliau nuvažiavo Laukuvos kryptimi ir pasuko į automagistralę link Kauno.

Vejantis bėgantį vairuotoją į pagalbą pasitelktas Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus ekipažas.

Jam bėglio taipogi nepavyko sustabdyti ties Kryžkalniu. Tada pasitelkti ir Šaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Į automagistralę išsiųsti du Raseinių policijos komisariato ekipažai, jie suformavo dirbtinę automobilių spūstį. Jos pagalba automobilis „Nissan Almera“ sustabdytas.

Nustatyta, kad ir automobilio vairuotojas, ir keleivis neblaivūs. Šie asmenys socialiniame tinklapyje „Facebook“ yra sukūrę paskyrą „Pagauk kampą“. Joje talpino vaizdo medžiagą, kaip automobilyje, vairuojant, vartoja alkoholinius gėrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
dalbajobai

Cha

Cha portretas
Vyriokai paprikolint norėjo ir "pastreikuot" prieš dabartinę valdžios alkoholio draudimo politiką. Nieko nei sužeidė nei užmušė. Įputė 1.4 t.y mažiau kaip vidutinis ir baudžiako vairuotojas išvengė, tai kriminalo tame jokio nematau.

Mikas

Mikas portretas
Duot reikejo gerai lazdu tokiems gaisenoms!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių