Arizonoje ginkluotas asmuo nušovė penkis žmones ir nusižudė

Vakarų Arizonoje ginkluotas asmuo įsiveržė į vienus namus ir nušovė penkis žmones, tarp jų savo dviejų vaikų motiną ir jos sugyventinį, vėliau pagrobęs vaikus pabėgo į pietinę Kaliforniją, kur galiausiai nusižudė, sekmadienį pranešė policija.

Šis šešių žmonių gyvybes nusinešęs incidentas prasidėjo šeštadienio vakarą, kai 23 metų Deborah Langstaff šventė savo sugyventinio gimtadienį, nurodė policijos seržantas Joe Harroldas.

Policija Leik Havasu Sičio mieste šeštadienį 23 val. 57 min. vietos (sekmadienį 9 val. 57 min. Lietuvos) laiku iškvietė viena moteris, pranešusi, kad įsibrovėlis nušovė kelis žmones.

Atvykę pareigūnai rado D.Langstaff, 24 metų sukaktį šventusio Primo Verdone, 42 metų Russello Nylando ir 20 metų Ashley Nyland lavonus.

Du kiti pašauti žmonės buvo dar gyvi, tačiau 20 metų Brockas Kelsonas sekmadienio rytą mirė nuo žaizdų.

44 metų Deborah Nyland sekmadienio popietę tebebuvo laikoma intensyviosios terapijos skyriuje vienoje ligoninėje Las Vegase, sakė J.Harroldas.

Policija sekmadienį paryčiais paskelbė pagrobtų vaikų paiešką ir nustatė, kad įtariamas užpuolikas - 26 metų Brianas Diezas - per kelias valandas nuo šaudymo grįžo į savo namus Kalifornijoje, esančius už maždaug 400 kilometrų nuo įvykio vietos.

Vietos šerifo departamento pareigūnai buvo iškviesti į šio vyro namus Kalifornijoje dėl įtariamos savižudybės. Policininkai rado nusišovusio B.Diezo kūną apie 3 val. 30 min. vietos (13 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Pagrobti vaikai, iš kurių vienas buvo 4 metų, kitas - 13 mėnesių, nenukentėjo ir buvo su tame name esančiais šeimos nariais, nurodė policija.

Kaip informavo J.Harroldas, Ashley Nyland buvo D.Langstaff draugė, o Russellas ir Deborah Nylandai - Ashley tėvai. Tuo tarpu B.Kelsonas buvo Ashley vaikinas.
Ilgai kartu gyvenę D.Langstaff ir B.Diezas susilaukė dviejų vaikų, tačiau pastaruoju metu jiedu gyveno atskirai, pranešė policija.

Rugpjūčio 13 dieną B.Diezas buvo suimtas, kai pažeidė teismo nurodymą, draudžiantį jam susitikinėti su D.Langstaff ir jos vaikais, sakė J.Harroldas. Tąsyk B.Diezas buvo susitikęs su savo buvusia partnere ir su ja kalbėjosi, tačiau negrasino.

Leik Havasu Sitis yra prie Havasu vandens saugyklos, susidariusius 1938 metais patvenkus Kolorado upę. Apie 52 tūkst. gyventojų turintis miestas geriausiai žinomas dėl vieno iš Londono perkelto tilto. Per pavasario atostogas šį miestą užplūsta studentai.


Šiame straipsnyje: nužudymasJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių