Sukčiai iš ukmergiškės išviliojo per 5 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Patikėjusi, kad į nelaimę pateko draugė, Ukmergės rajono gyventoja sukčiams atidavė daugiau nei 5 tūkst. eurų savo santaupų, pranešė policija.

Šeštadienį apie 11 val. 68-erių metų Ukmergės gyventoja sulaukė „draugės“ skambučio. Į laidinį telefoną paskambinusi moteris sakė esanti jos draugė. Skambinusioji pasakojo, kaip eidama per gatvę ne perėjoje ji kalbėjo telefonu.

Gatve važiavo automobilis, kurio vairuotojas, norėdamas išvengti susidūrimo, staiga pasuko vairą ir kažkur atsitrenkė. Įvykio metu jai lūžo ranka, o automobilio vairuotojas patyrė galvos traumą, jam lūžo kaukolės kaulai, todėl reikalinga operacija.

Draugė tikino, neva reikia duoti pinigų daktarams ir vairuotojo sūnui, kad šis nesikreiptų į policiją.

Sekmadienį į nurodytą sąskaitą banke ukmergiškė pervedė 3 tūkst. 190 eurų.

Vėliau vėl sulaukė „draugės“ skambučio. Ji teiravosi, ar neturėtų dar paskolinti pinigų. Ukmergiškė pažadėjo duoti ir apie 21.30 val. pas ją į namus atėjo nepažįstamas vyras, kuriam ji padavė dar 2 tūkst.  eurų.

Pirmadienio rytą moteris nusprendė paskambinti draugei ir sužinoti, kaip ji laikosi. Pokalbio metu moteris suprato, kad buvo apgauta sukčių. Draugė patarė kreiptis į policiją. Ukmergiškei padaryta žala – 5 tūkst. 190 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jolanta

jolanta portretas
Kada žurnalistai išmoks lietuvių kalbos? Gėdaaaaaaaaaaaaaaaa berasčių karta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių