Alytuje subadytas vyras, įtariamasis rastas viešojoje bibliotekoje

  • Teksto dydis:

Alytuje, gatvėje rastas gulintis vyras su durtine žaizda. Policija sulaikė įtariamąjį nusikaltimu.

Ketvirtadienio vakarą apie 19.30 val. Nemuno gatvėje rastas gulintis 20-metis jaunuolis. Dėl durtinės žaizdos pilve jis buvo paguldytas į ligoninę. Kaip pranešė policija, nustatyta, kad jį sužalojo bendraamžis.

Gatvėje gulintį 20-metį pastebėjo pro šalį pravažiuojantis vyras, kuris nelaimėliui ir iškvietė pagalbą. Atvykus medikams ir policijos pareigūnams nukentėjusysis dėl sunkių sužalojimų buvo išgabentas į ligoninę. Įtariamasis iš įvykio vietos buvo pasišalinęs.

Vykdant paiešką, įtariamąjį pareigūnai užklupo netikėtai, viešojoje bibliotekoje bežaidžiantį kompiuterinius žaidimus.

20-metis policijoje gerai žinomas, teistas už vagystes, vos prieš keturis mėnesius išėjęs iš įkalinimo įstaigos. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jam bus pareikšti įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tokį nusikaltimą gresia laivės atėmimo bausmė iki dešimties metų.

Teismo bus prašoma paskirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teta

teta portretas
tai melskimes klupekim vienas kitam linkekim ramybes paskui iseja is baznycios kibkim vieni kitiems i atlapus ir koliokim vienas kita taip ir yra nes kaip paskaitai tai didziausi pestukai ir pasikoliot megejai tai senjorai kurie yra labai pikti nepatenkinti gyvenimu tad melskimes broliai ir seses amen

Raimondas M.

Raimondas M. portretas
Nėra taip žemai puolusio žmogaus, kuriam Dievas neištiestų savo rankos. Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus bažnyčia.

ko

ko portretas
noret is prasigerusiu runkeliu ir ju palikuoniu..?....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių