Alytaus pataisos namų kaliniai neteko ir kvaišalų, ir telefonų

  • Teksto dydis:

Alytaus pataisos namų pareigūnai, tikrindami kontrolinį pėdsakų ruožą, ant tvoros įrengtoje spygliuotoje apsauginėje vieloje rado žalsvos spalvos augalinės kilmės, įtariama, psichotropinės ar narkotinės medžiagos.

Gruodžio 5 d. apie 16.20 val. pataisos namų pareigūnai tikrino kontrolinį pėdsakų ruožą. Ant kieme esančios tvoros jie aptiko įrengtą slėptuvę, o joje –  įstrigusį paketą. Atidarę radinį, jo viduje pareigūnai aptiko 164 gr. žalsvos spalvos augalinės kilmės, įtariama, psichotropinės ar narkotinės medžiagos.  Manoma, kad rastas narkotines medžiagas bandyta įmesti į  Alytaus pataisos namų darbo zoną. 

Alytaus pataisos namuose pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Tos pačios dienos vakarą, apie 22.45 val. Alytaus pataisos namų pareigūnai gavo pranešimą apie įvykusį draudžiamų daiktų permetimą į įstaigos ketvirtąjį lokalinį sektorių. Patikrinę draudžiamą zoną už ketvirtojo lokalinio sektoriaus, pareigūnai rado tris paketus, kuriuose buvo šeši mobilaus ryšio telefonai, pakrovėjo kištukas, du medicininiai švirkštai ir medicininė adata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių