Kraupus medžiotojo išpuolis: sužalojo moterį ir šaukė, kad užmuš

  • Teksto dydis:

Į savo sodybą Raseinių rajone šeštadienį atvykusi klaipėdietė Regina Šileikienė vietoje poilsio sulaukė smūgio šautuvo buože.

 Apie tai moteris parašė savo feisbuko paskyroje: "Būdama sodyboje, girdėjau  šunų lojimą ir varovų šūksnius – vyko medžioklė. Medžiotojai ir varovai su šunimis vaikščiojo mano žemėje, visai šalia gyvenamosios teritorijos.Vienas ginkluotas vyras pasirodė ir sodybos kieme. Paklausus, kodėl jis vaikštinėja po mano kiemą ir paprašius palikti privačią teritoriją, išgirdau necenzūrinius  žodžius. Medžiotojas pareiškė, kad kur norės, ten vaikščios, kur norės, ten medžios. Įspėjus, kad bus iškviesta policija ir pradėjus telefonu fotografuoti mašinos numerius ir įsibrovėlį, jis pasiuto, medžioklinio ginklo buože trenkė man į galvą, bandė atimti telefoną, smūgiavo kumščiais, grąsino, kad nušaus, užmuš. Iškritusį telefoną nuspyrė į balą ir trypė jį kojomis. Išsigandusi nubėgau į namą kviestis pagalbos".

(Reginos Šileikienės nuotr.)

Pasak moters, ji kitu telefonu paskambino sūnui, kuris iškvietė policiją ir greitąją. "Užpuolikas automobiliu pasišalino. Atvykus pareigūnams, grįžo ir užpuolikas – lyg niekur nieko aiškindamas, kad ieško savo šuns. Šiuo metu policijoje duoti parodymai, parašytas pareiškimas, pradėtas tyrimas. Kiek man žinoma, užpuolikas po apklausos paleistas ir nėra sulaikytas", - rašė ponia Regina.

Aprašytą įvykį tiria Šiaulių apskrities policija. Pareigūnų teigimu, šeštadienį apie 14 val. Raseinių r., Navininkų kaime, 68 metų vyras  privačioje valdoje per konfliktą sudavė šautuvu ir sužalojo 57 metų moterį. Ji dėl kirstinės žaizdos kaktoje  kreipėsi į Raseinių ligoninę, o suteikus pagalbą gydosi ambulatoriškai. Iš vyro paimtas legaliai turimas lygiavamzdis medžioklinis šautuvas IZH 27. Vyras po apklausos paleistas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šeštadienio rytą 57-erių metų klaipėdietė Regina Šileikienė atvyko į sodybą Raseinių rajono Navininkų kaime. Tačiau poilsį moteriai sudrumstė į kiemą užklydęs medžiotojas. Paprašiusi pasišalinti iš privačios teritorijos, Regina sulaukė agresyviai nusiteikusio vyriškio išpuolio, pasibaigusio kraujuojančia galva – medžiotojas smogė ginklo buože. Šiaulių apskrities policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/kruvinas-konfliktas-su-medziotoju-uzklydes-i-privacia-teritorija-ginklu-suzalojo-moteri-59-886998


NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
Idomu ar pries isduodant siam zmogeliui ginkla buvo patikrinta jo sveikata ar neturi psihikos problemu.

rolis

rolis portretas
...dar boba pamirso pridurti jog medziotojas seksualiai priekabiavo:-)

nesupraskit manęs teisingai,

nesupraskit manęs teisingai, portretas
bet nuo amžių amžinųjų šitie .....elgėsi panašiai. Argumentas? Mano rankose ginklas , norėsiu, savo auką pribaigsiu tavo namo virtuvėje, ir kąąą? Greičiausiai šitie.......buvo pripratę, kad vietiniai tyli , laimė, atsirado drąsi moteris, kuri parodė šitų......tikrąjį snukį, bet, galvoju, "stogai" suveiks, ir tuoj pat labai šustras advokatėlis "įrodys", kad šitas......tiesiog atėjo "validolio" pasiskolint, o "bjauri šeimininkė" jį užpuolė, po to anasai tik "gynėsi". Gamtoje yra žolėdžiai, yra mėsėdžiai, kurie medžioja tuomet , kai nori ėsti, o pas mus šunbeždžionės žudo, nes tai yra "malonu". Apie moralę čia kalbos nėr.Kažin, ko seimo "snaiperiai"tyli? Ne fasonas? Bet kokiu atveju, tikiuosi, kad šitas ......ilgai prisimins, ir labai ilgai, bei neskaniai riaugės.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių