„Žvėrinčiuje“ šernas įkando dvejų metų mergaitei

  • Teksto dydis:

Telšių miškų urėdijos "Žvėrinčiuje" per vielinę tvorą į pirštą dvejų metų mergaitei grybštelėjo šernas.

Pasak Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato, trečiadienio vakarą gautas gydytojo pranešimas, kad į Telšių regioninės ligoninės priėmimo skyrių pristatyta 2011 metais gimusi mergaitė.

Mažeikių gyventojai diagnozuota dešinės rankos kąstinė žaizda, ji išleista gydytis ambulatoriškai.

Telšių miškų urėdijos rekreacijos objektas "Žvėrinčius" įkurtas 1996 metais, siekiant supažindinti visuomenę su laukinių gyvūnų gyvenimu. Čia yra įrengtas 14,7 hektaro ploto miško aptvaras šernams, danieliams ir muflonams bei aptvertas 2,4 hektaro ploto miško sklypas vilkams.

Lankytojų patogumui stebėti laukinių gyvūnų gyvenimą pastatytos dvi apžvalgos aikštelės bei pavėsinė, įrengta žaidimų aikštelė vaikams, pastatytas ąžuolas su inkilais ir stendas su labiausiai Lietuvoje paplitusių žvėrių ir paukščių aprašymais.


Šiame straipsnyje: šernasįkandopasiutligė

NAUJAUSI KOMENTARAI

irgi mama

irgi mama portretas
Tiesiog "metų tėvai" - dvejų metų vaikas paliktas prie tvoros su laukiniais gyvūnais ir dar gal vienas? Žiauru, nes Norvegijoje jau vaikas būtų paimtas iš šeimos, dėl nesaugios jam aplinkos ir atiduotas globai :) Nors manau, kad tai būtų gera tėvams pamoka, kad vaiku reikia rūpintis nuolat.

che

che portretas
Tėvas alų gėrė. Beje, straipsnyje nebloga reklama tam žvėrių aptvarui. Mergytė... pagis.

Smalsu

Smalsu portretas
O ką tėvai veikė, kai jų vaikas pirštus pro užtvarą kaišiojo?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių