Vykdami į tarnybą Druskininkų pasieniečiai išgelbėjo dvi gyvybes

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Druskininkų pasieniečiai Veisiejuose išgelbėjo gyvybes dviems vyrams.

Į tarnybą asmeniniu automobiliu vykę Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo rūkstančią mašiną ir iš jos ištraukė du vyriškius.

Ankstų sekmadienio rytą trys VSAT Varėnos pasienio rinktinės Druskininkų pasienio užkardos pareigūnai pro Veisiejus vyko į tarnybos vietą Druskininkuose. Skubančių pasieniečių dėmesį atkreipė iš miestelio pakraštyje įsikūrusio parko automobilių stovėjimo aikštelės sklindantys dūmai. Priartėję prie aikštelės jie pamatė, kad dūmai rūksta iš joje stovinčio automobilio „BMW 735“.

Iš mašinos variklio skyriaus ir salono veržėsi stambūs dūmų kamuoliai. VSAT pareigūnai pribėgo patikrinti, ar transporto priemonėje nėra žmonių. Pasieniečių įtarimai pasitvirtino – automobilyje paleistu varikliu sedėjo du vyriškiai.

Atidarę neužrakintas dureles VSAT pareigūnai išjungė automobilį ir pradėjo traukti jame į mirtiną pavojų patekusius asmenis. Keleivio vietoje sėdęs vyras buvo netekęs sąmonės. Automobilio vairuotojas gelbėtojams reiškė pretenzijas, kodėl šie trukdantys miegoti. Galiausiai ištraukę vyrus, pasieniečiai jiems suteikė pirmąją pagalbą. Keleivis sąmonę atgavo po kelių minučių.

Apie įvykį VSAT pareigūnai pranešė Bendrosios pagalbos centrui ir netrukus išgelbėtieji buvo perduoti į įvykio vietą atvykusiems medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šaunuoliai

šaunuoliai portretas
pagarba jiems ir didelis ačiū
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių