Vokietijoje į avariją pateko lietuvių mikroautobusas: nukentėjo 13 žmonių

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vokietijoje susidūrus automobiliui ir mikroautobusui, nukentėjo pastaruoju vykę lietuviai.

Kaip patvirtino Bylefildo policijos komisariato spaudos tarnyba, iš viso nukentėjo 13 asmenų, du iš jų – sunkiai.

„Nelaimingas atsitikimas įvyko greitkelyje Hanoveris-Dortmundas rugsėjo 5 dieną, apie 13 valandą. Žuvusiųjų nėra, du žmonės patyrė rimtus, 11 – lengvus sužalojimus“, –  sakė spaudos tarnybos atstovai.

Jų teigimu, rimčiausius sužalojimus patyrę keleiviai per susidūrimą buvo išmesti iš automobilio.

Policija teigia kol kas vykdanti tyrimą dėl avarijos kaltininko, taip pat neturima duomenų, ar visi keleiviai yra Lietuvos piliečiai ir kokiu tikslu jie keliavo Vokietijoje.

Lietuvos žiniasklaida, remdamasi užsienio spauda, rašė, kad 21-erių lietuvio vairuojamas mikroautobusas susidūrė su 50-mečio vokiečio automobiliu. Kaip pranešama, dvylika lietuvių vyko į Jungtinę Karalystę.

Bando gauti informaciją

Lietuvos diplomatai sako, kad kol kas negauta informacijos apie lietuvių mikroautobuso avariją Vokietijoje, tačiau bandoma susisiekti su vietos policija ir gydymo įstaiga, kurioje yra sužeisti Lietuvos piliečiai, pranešė Užsienio reikalų ministerija (URM).

„Lietuvos ambasada Vokietijoje informacijos apie įvykį oficialiai kol kas nėra gavusi. Ambasados darbuotojai bando susisiekti su Bylefeldo miesto policija ir gydymo įstaiga, kurioje gydomi Lietuvos piliečiai“, – rašoma pirmadienį išplatintame URM pranešime spaudai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių