Vilniuje perėjoje partrenktas 8-erių berniukas

Šiandien 13.38 Vilniuje, Vanaginės sodų 1-oji gatvėje moters vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“ partrenkė per perėję ėjusį vaiką.

Berniukas patyrė galvos traumą, skundėsi šono skausmais, rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Vaikas nuvežtas į Santariškių ligoninę.

Kaip rašo portalas delfi.lt, sužaloto berniuko brolis, kartu ėjęs per perėją, tvirtino, kad jiems švietė žalias šviesoforo signalas. Tai patvirtino ir paskui „Toyota“ važiavusio automobilio vairuotojas - mašinoms tuo metu važiuoti per perėją buvo draudžiama. „Pamačiau, kaip partrenktas vaikas pakilo virš automobilio, iškart pažiūrėjau į šviesoforą - vairuotojams degė raudona“, - sakė nelaimės liudininkas.


Šiame straipsnyje: avarijavaikasperėjanelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Baaambonkė

Baaambonkė portretas
Tai gal moteriškę debillmpės apžlibino? Lietuvos biurokratų durnumo laipsnio neišmatuotų joks prietaisas, nes jis, paprasčiausiai,“užškalintų „ (netilptų matavimų ribose). Vienas tokių įrodymų tai važinėjimas dieną su šviesomis.Laikas totaliai boikotuoti tuos žibinimus vidury dienos! Ei žmonės! Imkime ir paduokime poną Sadauską, už kiekvieną avariją kuri atsitiks dėl šviesų naudojimo ištisą parą. Pavyzdžiui, partrenkėte pėstyjį, nes kitų automobilių šviesos nukreipė jūsų dėmesį. Prisiminkime ką ruseliai darė Berlyno šturmo metu per 2-rąjį pasaulinį karą! Švietė vokiečiams į akis. Lygiai tas pat vyksta šiandien. Rezultatai panašūs... Marijos žemė Lietuva turi tokių asilų biurokratų (kretinų), kurie nesugalvoja nieko kito kaip tiktai pseudo priemones... Labai primena brežnevizmą, kai judėjimą pirmyn imitavo vagono judinimu... Atkatiniam protelio (tik likučių) užtemimui tokie niekalai kaip lempelės ar liemenės NEPADĖS. ...vienžo - išjunk šviesas - įjunk mąstymą!!!!! ...o eiliniams bailiems piliečiams nelempofilams , važinėjantiems su debiliškomis šviesomis linkiu atsipeikėti ir pažiūrėti į save iš šalies - nemanau, kad bukų avinų su jūsų veideliais bandos vaizdelis jums bus priimtinas... ...o juk būtent taip ir atrodote...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių