Vilniuje į Nerį įvažiavo automobilis, nuskendo vyras

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį gautas pranešimas apie nelaimę Verkių gatvėje - ties vienuolynų į upę įvažiavo automobilis, viduje gali būti žmonių. Nuogąstavimai pasitvirtino - nuo stataus maždaug 5 metrų šlaito į upę nulėkusiame automobilyje buvo trys žmonės: vairuotojas, jo draugas ir mergina.

Pranešimas gautas 01.36 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112.

Vairuotojas (gim. 1987 m.) pasakojo, kad važiuojant mašina slidžiame kelyje tapo nevaldoma, jis stabdė, tačiau BMW nulėkė nuo šlaito, rašo delfi.lt.

Pasak vairuotojo, bičiulis Stefanas dar neįlėkus į upę sušuko „Storas (vairuotojo pravardė - red.), šokam!“, atsidarė dureles, tačiau, matyt, nespėjo atsisegti saugos diržo.

„Mašina paniro, iškart prisipildė pilna vandens, tik iš antro karto pavyko atsidaryti dureles. Išnėriau, plaukdamas pamačiau, kad ir mergina (gim. 1991 m.), buvusi ant galinės sėdynės, plaukia“, - pasakojo vairuotojas.

Nuo vairuotojo, kuris neturėjo vairuotojo pažymėjimo, sklido stiprus alkoholio kvapas. Jo girtumas paaiškės atlikus kraujo tyrimą.

Ugniagesių-gelbėtojų naras paskendusį ir aukštyn ratais apsivertusį automobilį surado keliasdešimt metrų nuo tos vietos, kur jis įlėkė į upę. Prikabinus trosą mašina buvo pritraukta prie kranto, iš jos ištrauktas lavonas.

Automobilį teko palikti prie kranto panirusį vandenyje. Ugniagesiai pririšo jį prie pakrantės medžio, kad srovė nenuneštų. Sekmadienį planuojama jįį iškelti kranu.


Šiame straipsnyje: NerisavarijaGirtumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
be dirzu vaziave butu visi gyvi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių