Vilniuje per gaisrą buvusiame žirgyne žuvo du vyrai (papildyta)

Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie iš pastato Gineitiškėse rūkstančius dūmus gavo tuoj po 22 val. Į įvykio vietą išsiųstos ugniagesių ir medikų brigados.

Kaip rašoma BPC pranešime, skambinusysis pranešė, kad Vilniaus rajone, Zujūnų seniūnijoje, Gineitiškių kaime, Žirgų g. 1 dega gyvenamas namas. Portalas 15min.lt informuoja, kad apie pusę vienuoliktos ugniagesiai iš jau nebenaudojamo žirgyno patalpų išnešė vieną gyvybės ženklų nerodantį vyrą. Medikai konstatavo jo mirtį.

Dar po kelių dešimčių minučių, gelbėtojai pastate aptiko ir kitą apdegusį negyvą vyrą. Teigiama, kad vyrai galėjo žūti dėl gaisro sargų patalpose, tačiau kas sukėlė liepsnas ir kas yra gaisro aukos tikimasi paaiškės atlikus pradėtą tyrimą.

Ugniagesiai patikslina, kad abu vyrus gelbėtojai aptiko tame pačiame maždaug 16 kv.m. kambarėlyje vienu metu. Apdegusiems vyrams medikai jau niekuo padėti negalėjo. Iki paryčių nepavyko nustatyti žuvusiųjų tapatės, tiek ugniagesiai, tiek ir policija tepraneša, kad jiems apie 45-50 metų.

Per gaisrą viename buvusio žirgyno komplekse esančiame maždaug 300 kv.m. pastate išdegė minėtas kambarys. Apdegė ir išardyta apie 50 kv.m. medinio perdengimo, aprūko kitos patalpos

Tyrimą pradjo ir ugniagesių ekspertai ir policija.


Šiame straipsnyje: gaisrasaukosžirgynas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sarlote

Sarlote portretas
CIa gyvenu daugiau nei 20 metu. Pastatas yra deges daugybe kartu ir panasu kad budavo padegtas. VIsur priezastys yra nezinomos.. Buvo deges ir zirgynas su zirgais..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių