Vidaus reikalų ministras pateko į avariją

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas šeštadienį pateko į avariją. Kaip teigia ministras, į jo vairuojamą automobilį atsitrenkė kitas vairuotojas.

„Nemalonus nutikimas: ramiai važiavome automobilių kolonoje, eismas buvo intensyvus, kai įsibėgėjęs „VW Lupo“, lenkiantis per ištisinę liniją visą grupę automobilių ir neturėdamas kur dėtis, ėmė ieškoti vietos grįžti į savo juostą. Jis vos nenustūmė mūsų į griovį. Pikta. Nesuprantu, kas dedasi tokių žmonių galvose. Pilietis pareiškė, jog jei man reikia galiu pats ir pildyti eismo įvykio deklaraciją. Iškviečiau pareigūnus. Čia ne šiaip įvykis – tai chuliganiškas vairavimas, tokie žmonės neturėtų dalyvauti eisme“, - savo „Facebook“ paskyroje paskelbė E. Misiūnas.

Ministro patalpintoje nuotraukoje matyti, kad jo „Toyota Corolla Verso“ priekinis buferis vairuotojo pusėje apgadintas, tačiau rimtesnių pasekmių išvengta.


Šiame straipsnyje: Eimutis Misiūnasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

uuuuuuuuu

uuuuuuuuu portretas
Kažin dar kuris didesnis chuliganas? Ne fasonas „ministrui“ užleisti auto prieš save?

Kaunas

Kaunas portretas
Ministro vietoj būčiau iš alkūnės į mordą kelių gaideliui kad apsibuizotų...ir būtų pamoka visam gyvenimui, baigtųsi raliavimas

Sigis

Sigis portretas
Ministras šimtą kartų teisus. Tokius eismo chuliganus negalima leisti prie vairo. Ši karta nubraukė buferis o kita priplos kuri iš tų gudruciu, kurie komentaruose gina bukagalvi. Kaip tuomet kalbėsite?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių