Vasarą pratęsus šildymo sezoną kilo gaisras

Atvėsus orams, Žaliakalnyje gyvenanti šeima nusprendė užkurti katilą, tačiau toks sumanymas suteikė daug nuostolių.

„Džiaugiamės, kad nenukentėjo virš katilinės patalpų miegoję vaikai. Visus tris juos esu apdraudusi, deja, namo neapdraudžiau. Neįmanoma nuspėti visko, kas gali atsitikti“, -- stovėdama degėsių tvaiko sklidiname name sakė Elvyra Šležienė.

Gaisras Eigulių gatvėje kilo vėlų penktadienio vakarą. Nukentėjusio namo šeimininkai, nors ir labai susisieloję, rado gerų žodžių ugniagesių komandai.

„Jie atvažiavo per 10 minučių. Dėl siauros gatvelės negalėjo privažiuoti prie namo, todėl nutiesė ilgas vandens žarnas. Gesindami gaisrą vienas kitą nuolat perspėdavo, kad stengtųsi kuo mažiau padaryti žalos namo apdailai ir vidaus įrangai“, – pasakojo moteris.

Šeštadienio rytą nukentėjusi šeima sulaukė artimųjų pagalbos: talkos metu buvo surinkti visi nuodėguliai, aptvarkytos patalpos ir kiemas. Iš šalies pažiūrėjus, negalėjai suprasti, kad ne taip seniai čia dramatiškai siautėjo liepsnos.

„Nuostoliai nemaži, juolab kad visai neseniai buvome atlikę remontą. Gaisro židinys buvo katilinėje. Čekiškas katilas yra kokybiškas, niekada su juo neturėjome problemų. Nelabai įsivaizduoju, dėl kokių priežasčių galėjo kilti gaisras“, – svarstė E. Šležienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kazkas

kazkas portretas
kazkas cia ne taip. kazko nepasakoja, nu kaip is uzdaryto katilo gali uzsidegt sitaip viskas? kazkas cia man neaisku

kiesa

kiesa portretas
blyn vasara lietuvoje reike peciu kurenti jomajo durnynas kazkoks

nu

nu portretas
o tai ka tu nori? lietuvoj sildymo sezonas trunka 7-is menesius is 12-os
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių