Užgesinę gaisrą ugniagesiai aptiko žmogaus palaikus

Penktadienio naktį kilo gaisras Kaune, Šv.Gertrūdos g. 40 esančiame sandėliuke. Numalšinus liepsnas, rastas apdegęs kūnas.

„Išdegė sandėliuko vidus. Per dešimt minučių gaisras buvo lokalizuotas. Likviduojant padarinius, 00.48 val. buvo rastas nenustatytos tapatybės ir labai stipriai apdegęs vyro lavonas“, – apie nelaimę pasakojo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė.

Ji negalėjo įvardyti, dėl ko kilo gaisras, nes vyksta tyrimas. Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovo spaudai Kęstučio Kasciukevičiaus, žuvusiojo tapatybė dar nenustatyta, nes gaisravietėje nerasta jokių asmens dokumentų. Tikslų jo amžių galės pasakyti tik medicinos ekspertai.

„Pranešimas apie gaisrą buvo gautas 23.58 val. Apie gaisrą buvo pranešta per vėlai, pamačius ne tik dūmus, bet ir liepsnas“, – teigė ugniagesių atstovė.

Nors ugniagesiai į įvykio vietą nuvyko per tris minutes, sandėliukas jau degė atvira liepsna.

Dž.Vaitkevičienės teigimu, Šv.Gertrūdos gatvėje pastaruoju metu žymiai padaugėjo gaisrų, ypač sandėliukuose, konteineriuose.

Gegužės mėnesį ugniagesiams du kartus teko važiuoti gesinti konteineriuose degančių atliekų.

Gegužės 18 dieną Šv.Gertrūdos g. 22 taip pat kilo gaisras, kurio metu stipriai apdegė du mediniai sandėliukai, sudegė viduje buvę sendaikčiai, nuo šlaito nuvirto mūrinė tvora.

Birželio 9 dieną ugniagesiai net du kartus vyko į Šv.Gertrūdos gatvę. Pirmas iškvietimas buvo gautas dėl degančių šiukšlių. Antrasis iškvietimas – dėl gaisro dviejų aukštų rąstiniame apmūrytame name su mansarda.

Birželio 24 dieną taip pat buvo gautas iškvietimas dėl šioje gatvėje degančių atliekų.


Šiame straipsnyje: gaisrasugniagesiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimynas

kaimynas portretas
savivaldybei - konteinerį tolyn patraukit, nugriaukit sandėliukus kieno jie bebūtų arba medžius nupjaukit, kad liepsa nepersimestų ant gretimų namų. Vien paskutinius kelis mėnesius šitame kieme 3ias iškvietimas..Gaisrininkams -didelis ačiū ir pagarba už operatyvų darbą. Visada per keletą minučių atvažiuoja.

hmm

hmm portretas
kodel savivaldybe nesurupina tais sandeliukais, ten per ziema benamiai gyvena,ziema nuo salcio numirsta,per 2 metus jau 3 benamiai mire tam kieme, per 2 menesius 3 as gaisras tam kieme.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių