Ugniagesiai ištraukė keturis skenduolius

  • Teksto dydis:

Per ilgąjį savaitgalį ugniagesiai iš vandens telkinių ištraukė keturis nuskendusius žmones.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, penktadienį pranešta apie Klaipėdos rajone, Minijos upėje, galėjusią nuskęsti moterį. 4.56 val. pakrantę išžvalgę ugniagesiai kūno nerado, tačiau po kelių valandų, 6.19 val., maždaug dešimtų metrų nuo kranto, 2,5 metrų gylyje rastas nuskendusios 1988 metais gimusios moters kūnas. Jis perduotas policijai.

Šeštadienį 20.56 val. pranešta, kad Mituvos upėje nuskendo 1969 metais gimęs vyras. Jis iš vandens ištrauktas iki ugniagesiams atvykstant, vyrą gaivino medikai, tačiau jo atgaivinti nepavyko.

17.46 val. pranešta, kad Raseinių rajone, besimaudydamas Dubysos upėje prie buvusio malūno dingo asmuo. Atvykę ugniagesiai po kelių valandų penkių metrų atstumu nuo kranto iš keturių metrų gylio ištraukė apie 23 metų vyro kūną.

Sekmadienį 11.37 val. pranešta, kad Pagėgių savivaldybėje, Jūros upėje, besimaudęs vyras neišneria iš vandens. Po kelių valandų paieškų ugniagesiai iš vandens ištraukė 1988 metais gimusio vyro kūną.

Dar vienas nelaimingas atsitikimas šeštadienį baigėsi sėkmingai – Marijampolėje vykusio renginio metu skendusį vyrą pavyko išgelbėti. 7.58 val. renginys „Lietuvos triatlono taurės antrojo Marijampolės etapo plaukimo varžybos“ budėję narai pastebėjo skęstantį varžybų dalyvį ir priplaukę su valtimi ištraukė maždaug 70 metrų atstumu nuo kranto buvusį vyrą. Jis buvo sąmoningas, medikų pagalbos jam neprireikė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, birželio mėnesį ugniagesiai gelbėtojai iš vandens telkinių jau ištraukė 23 nuskendusius žmones, iš jų tris nepilnamečius. Išgelbėti buvo šeši.


Šiame straipsnyje: skenduoliainelaimėsskendo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių