Šventojoje policija vaikėsi girtą vairuotoją

Šventosios gatvėmis nuo policijos pareigūnų sprukęs girtas Raseinių rajono gyventojas ne tik apgadino patrulių automobilį, bet ir kiosko sieną.

Incidentas įvyko sekmadienį apie 13 valandą. Policijai žmonės pranešė, kad Šventosios gatvėmis raudonos spalvos automobiliu „Renault Espace“ važinėja neblaivus vyras.

Patruliai nurodytą mašiną pastebėjo Topolių gatvėje. Iš pastarosios automobilis suko į Šventosios gatvę ir nuvažiavo Kopų ir Jūros gatvių sankryžos link.

Pareigūnai pasivijo mašiną „Renault Espace“ ir bandė ją stabdyti, įjungus švyturėlius ir garsinę sireną. Tačiau automobilio vairuotojas tokio patrulių reikalavimo nepaisė.

Jis pasuko į Kopų gatvę, padidino greitį ir nulėkė ja. Policijos pareigūnai toliau vijosi mašiną.

Pravažiavęs Kopų gatvėje esantį klubą „Titanikas“ „Renault Espace“ vairuotojas pasuko į kairę ir įvažiavo į poilsio namų „Naglis“ teritoriją.

Tada vyras nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į prie įvažiavimo stovinčio prekybos kiosko sieną.

Policijos pareigūnai su tarnybiniu automobiliu „Mitsubishi Pajero“, kurio garsiniai švyturėliai ir sirena buvo įjungti, bandė blokuoti bėglio mašiną, tačiau jo tai nesustabdė.

„Renault Espace“ vairuotojas pradėjo važiuoti atgal ir atsitrenkė į policijos visureigį.

Tada vairuotojas iššoko iš mašinos ir bandė bėgti, tačiau buvo sulaikytas pareigūnų. Vyras nebesipriešino patruliams. Jis buvo nuvežtas į Palangos policijos komisariatą.

Paaiškėjo, kad mašiną „Renault Espace“ vairavo neblaivus 23 metų Raseinių rajono, Užkalnių kaimo gyventojas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,66 promilės. Vyras neturėjo teisės vairuoti automobilio. Po apklausos vairuotojas paleistas, tačiau mašina jam negrąžinta.

Įvykio metu buvo apgadintas policijos visureigio „Mitsubishi Pajero“ priekinis sparnas ir suniokota kiosko siena.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių