Sulaikytas asmuo, kuris savaitgalį rėžėsi į policijos automobilį

Vilniaus policija teigia nustačiusi, kas vairavo automobilį „Mercedes Benz S320“, kuris šeštadienio pavakare Geležinio Vilko gatvėje rėžėsi į stovintį policijos automobilį.

Susidūrimo metu buvo sužaloti trys policininkai ir du civiliai asmenys.Įtariama, kad avariją sukėlusį automobilį vairavo A.T.

Įtariamasis buvo nustatytas pirmadienį. Jį dabar apklausia policijos pareigūnai.„Visi iš esmės autoįvykio dalyviai ir kaltieji asmenys yra nustatyti. Nustatyti automobiliai ir beveik visos aplinkybės. Dabar vyksta tik aplinkybių patikslinimas. Mes galime patvirtinti, kad turime ir vairavusį asmenį, ir esame nustatę automobilį, su kuriuo tas automobilis lenktyniavo, kas tą automobilį vairavo“, - spaudos konferencijoje pirmadienį sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas.

Policijoje šiuo metu apklausiami trys asmenys. Jų statusas byloje paaiškės po apklausų. Įtariama, kad automobilį, su kuriuo lenktyniavo ''Mercedes-Benz" vairavo mergina.A.T. pasišalino iš įvykio vietos, policija įtaria, kad jis buvo neblaivus.Iš pradžių policija buvo sulaikiusi automobilio savininkės sūnų, M.P. (gimęs 1973 metais) buvo uždarytas į areštinę.

Kaip teigiama policijos pranešime, šeštadienį apie 18 val. 5 min. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje ties Didlaukio gatve, automobilis „Mercedes Benz S320“, atsitrenkė į stovinčio su įjungtais švyturėliais tarnybinio automobilio „VW Jetta“, vairuojamo Vilniaus apskrities VPK Kelių patrulių rinktinės 2-osios kuopos 2-ojo būrio patrulio D.J. (gimusio 1982 m.), galinę dalį.Nuo smūgio policijos patrulių automobilis pajudėjo ir atsitrenkė į priekyje jo stovėjusį sustabdytą automobilį „Mercedes Benz E280“.

Eismo įvykio metu sužaloti prie policijos automobilio stovėję automobilio „Mercedes Benz E280“ vairuotojas M.K. (gimęs 1954 m.), kuris dėl galvos smegenų sukrėtimo paguldytas į ligoninę, Vilniaus apskrities VPK Kelių patrulių rinktinės 2-osios kuopos 2-ojo būrio patrulis M.K. (gimęs 1981 m.) dėl galvos smegenų sukrėtimo taip pat paguldytas į ligoninę.Vilniaus apskrities VPK Kelių patrulių rinktinės 2-osios kuopos 2-ojo būrio patrulė J.K. (gimusi 1987 m.) dėl krūtinės sumušimo ir žaizdos smakre paguldyta į ligoninę.K.Lančinsko teigimu, policininkė sužalota lengviau, o policininkai sunkiau.

Manoma, kad pasveikę jie galės tęsti tarnybą policijoje.Tarnybinį automobilį vairavęs D.J. dėl galvos smegenų sukrėtimo paguldytas į ligoninę, automobilio „Mercedes Benz E280“ keleivė L.K. (gimusi 1972 m.) dėl galvos sumušimo gydoma ambulatoriškai.Įvykio liudytoja Rasa V. BNS pasakojo, kad šeštadienio pavakare vaikščiodama stadione netoli Geležinio vilko gatvės, išgirdo susidūrimo garsą.

Po kurio laiko iš prie gatvės esančio parkelio pasirodė maždaug 30-ties metų vyriškis, mūvintį baltomis kelnėmis. Jis buvo pusnuogis, be marškinėlių. Moters teigimu, viena jo ranka buvo sužalota, jis atrodė apsvaigęs.Nepažįstamasis prašė sutiktosios leisti jam paskambinti telefonu. Jis aiškino buvęs užpultas, tačiau pasiūlius iškviesti policiją, primygtinai prašė to nedaryti. Jaunas vyras prašė niekam nepasakoti apie jį ir atsisakė, kad jam pagalbą suteiktų kiti stadione.

Praėjus kelioms paroms pirmadienį vaikščiodama tame pačiame miškelyje liudininkė rado ant šakos pakabintus vyriškus kruvinus marškinius. Pasiimti galimo įkalčio nuvyko policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
tiem zaliem k-vom

ali

ali portretas
sodinti tuos valkatas galejo ir nekaltus zmones uzmusti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių