Sudegė kompozitoriaus R. Motiekaičio namai: išėjau tik su šlepetėmis ir megztiniu

  • Teksto dydis:

Kompozitorius Ramūnas Motiekaitis su šeima liko plikas basas. Trečiadienį menininkas ryžosi paprašyti geros širdies žmonių pagalbos.

„Gerbiami ir brangūs draugai, pažįstami, kolegos, niekada neteko kreiptis į Jus šioje erdvėje, tačiau plyštant širdžiai nerandu kitos išeities. Vakar iki pamatų sudegė mano namas ir mašina. Su juo sudegė ir daugybė daiktų, kurie mane darė manimi – knygos, partitūros, kietieji diskai, paskaitų konspektai. Užrašai ateities knygoms ir dar daug viso to, kas lydėjo mane nuo vaikystės. Išėjau į lauką su šlepetėmis ir megztiniu“, – feisbuke trečiadienį rašė vyras. Jis teigė dabar prisiglaudęs pas tėvus.

„Bet iš esmės esu „su keleivio drabužiais ir elgetos rūbais“, 600 eurų nesiekiančia alga ir trimis nepilnamečiais vaikais. Prašau atleisti, jei artimiausiais mėnesiais, o gal ir metais būsiu be sparnų, o gal ir ne visai suprasiu, ką sakote“, – mintimis dalijosi vyras.

Lietuvos kompozitorių sąjunga atidarė specialią sąskaitą, skirtą rinkti paramą nuo gaisro nukentėjusiam R. Motiekaičiui.

 

 

Norintys pagelbėti į nelaimę patekusiam kompozitoriui gali pinigus pervesti į šią sąskaitą:

Sąskaitos numeris LT687300010158521470 „Swedbank“.

Gavėjas – Lietuvos kompozitorių sąjunga, mokėjimo paskirtis – parama Ramūnui Motiekaičiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Atleiskite,kad taip galvoju,bet man pasirodė,kad jau per daug tų ,,padegėlių".Anais gerais laikais buvo toks satyrinis rašynėlis.Kaimas gyveno labai gerai be jokių nuotykių ir ,,bac",sudega viena sodyba.Žmonės suaukoja tiek ,kad tą sudegusia sodyba atstatytu kelis kartus.Ir ką?. Po kažkiek dienų pasipila gaisrai.Taigi darykim išvadas.

Anonimas

Anonimas portretas
Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektrību, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku ikvienam izlasīt šo rakstu - bit.do/energyeco Esmu to izmantojis kopš decembra, un rēķins ir kļuvis mazāk!

Va taip

Va taip portretas
Reikia drausti savo namus as savo butą draudžiu nors esu bedarbė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių